Yardım Fiber için destek bilgi lazım (Türk Telekom)

Konular
2
Apartmanımıza fiber kablolama çekildi türk telekom tarafından. Fakat kutu konulmamış 1 ay içinde konulacak denildi 2 haftayı doldurduk. Netspeed internet sağlayıcımı aradığımda türk telekom müdürlüğüne dilekçe vermemiz gerektiği söylendi daha fazla bilgi de vermediler. Ben de bu konularda bilgisizim bu süreç nasıl işliyor bilen varsa anlatabilir mi?

Hocam koyulmazsa 1 ay içinde Türk Telekomu arayıp sorabilirsiniz veya müdürlüğe gidip konu hakkında bilgi alabilirsiniz

Apartmanımıza fiber kablolama çekildi türk telekom tarafından. Fakat kutu konulmamış 1 ay içinde konulacak denildi 2 haftayı doldurduk. Netspeed internet sağlayıcımı aradığımda türk telekom müdürlüğüne dilekçe vermemiz gerektiği söylendi daha fazla bilgi de vermediler. Ben de bu konularda bilgisizim bu süreç nasıl işliyor bilen varsa anlatabilir mi?
Bölge bölge yapılıyor. Mahalleleri önce binaya kadar kablo getirme işlemi yapılıyor. Daha sonra bina girişi yapılıp telekom kutusu konularak katlar için uç hazırlanıyor. Bu ucu santraldeki ucunu yaparak merkez bağlantısı sağlanıyor. Daha sonra da bina girişine koyulan kutudan her kat için kablo çekme işlemleri yapılıyor. Bu işlemleri yapan her ekip farklı olduğu için süreç uzayabiliyor.

Geri