Fiat Doblo Fiyatları En Düşük Seviyeye Ulaştı

SNT 

Sinetech Yazarı ve Paylaşımcısı
Paylaşımcı
Konular
195
Bir zamanlar hafif ticari araçlar arasında en sevilen ve lider konumda olan Fiat Doblo, şu anda en zorlu evrelerinden birini yaşıyor. Yeni tasarımıyla yollara yeterince çıkamayan bu efsane model, satış rakamlarında istenen başarıyı yakalayamıyor. Eski tasarımından uzaklaşmasından beri, günlük kullanıcılar tarafından da eskisi kadar ilgi görmüyor. Doblo, artık akrabaları olan Peugeot Rifter ve Citroen Berlingo modelleriyle neredeyse aynı tasarım özelliklerine sahip hale gelmiş durumda.

Fiat Doblo Fiyatları En Düşük Seviyeye Ulaştı

Fiyat açısından bu modellerle arasında büyük bir fark bulunmaması, tüketicilerin Fiat Doblo‘yu tercih etmesini engelliyor. Eskiden uygun fiyatıyla mükemmel bir fiyat-performans dengesi sunan araç, artık bu avantajını kaybetmiş...

Detayları okumak için tıklayınız...

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Fiyatlar o kadar anlamsız ki (teşekkürler ÖTV), ne kadar dolu olursa olsun Doblo alacağıma 100k daha ekler, finansman avantajını da kullanır TOGG alırdım şahsen. Hadi TOGG beğenmeyenler yine benzer rakamlara Tesla alır.

2015'te, şirkete, aylık 1000 TL taksitle Fiorino almıştık. O zaman için de mükemmel bir kampanyaydı. Şimdi hem faizler hem de ÖTV nedeniyle araç almak gerçekten zor.

Fiat markasında işçilik ve malzeme kalitesi her zaman sıkıntı, iki kez aldım, hemen sattım. Sıfır aracın cam açma düğmesi mi kırılır ya
Doblo için birşey demiycem, bilen biliyor😁 Trafikte görünce hep uzak durmuşumdur

2-3 yaş ikinci el çoğu zaman daha mantıklı geliyor bana.

Ekonomi ile araba piyasası da öldü maalesef herkes 3 kuruşluk arabalarına 5 kuruş değer biçer halde bu da haliyle günün sonunda son kullanıcıyıya sıkıntı oluşturuyor. Elimde 2 adet araba var biri 2009 kangoo multix expression 1.5 dci biride accent admire 2005 1.3 ikisini satsam genç yaşta temiz bir arabayı anca alabiliyorum ama onu da yapamıyorum babam çiftçilikle uğraştığı için Kangooyu köye gidip gelirken kullanıyoruz hyundai ise şehir içinde kullanılıyor hyundai satıp yükseltmek istediğim vakit hem para sıkıntısı oluyor hemde yerine böyle temizini bulmak zor oluyor ekstradan yakıt masrafı da cabası 1.3 olduğu için az yakan az kaçan cinsten hiç yoktan bi 1.3 tce clio ya da megane koymaya çalışsam onlara da lpg takılmıyor e benzinde aldı başını gitti son kullanıcının eli kolu bağlandı Allah eski güzel günlere dönmeyi nasip etsin diyelim. :)

Ekonomi ile araba piyasası da öldü maalesef herkes 3 kuruşluk arabalarına 5 kuruş değer biçer halde bu da haliyle günün sonunda son kullanıcıyıya sıkıntı oluşturuyor. Elimde 2 adet araba var biri 2009 kangoo multix expression 1.5 dci biride accent admire 2005 1.3 ikisini satsam genç yaşta temiz bir arabayı anca alabiliyorum ama onu da yapamıyorum babam çiftçilikle uğraştığı için Kangooyu köye gidip gelirken kullanıyoruz hyundai ise şehir içinde kullanılıyor hyundai satıp yükseltmek istediğim vakit hem para sıkıntısı oluyor hemde yerine böyle temizini bulmak zor oluyor ekstradan yakıt masrafı da cabası 1.3 olduğu için az yakan az kaçan cinsten hiç yoktan bi 1.3 tce clio ya da megane koymaya çalışsam onlara da lpg takılmıyor e benzinde aldı başını gitti son kullanıcının eli kolu bağlandı Allah eski güzel günlere dönmeyi nasip etsin diyelim. :)
Amin. Admire zamanının güzel araçlarından. Sıkıntısı yoksa devam etmeniz daha mantıklı bence.

Amin. Admire zamanının güzel araçlarından. Sıkıntısı yoksa devam etmeniz daha mantıklı bence.
Abi bi su sorunum var ben tamir ettiriyorum o yine bozuluyor bi düzen tutamadık hortum delikti yaptırdım bu defa devir daim arızası baş gösterdi içinde bir tane fan kanatı kalmamış hepsi kırılmış değiştirdim bu defa gaz kelebeğine bir parça kırılmış pirinç kaynak yapıldı tamir ettirdim şimdi de yine su eksiltiyo😂

Abi bi su sorunum var ben tamir ettiriyorum o yine bozuluyor bi düzen tutamadık hortum delikti yaptırdım bu defa devir daim arızası baş gösterdi içinde bir tane fan kanatı kalmamış hepsi kırılmış değiştirdim bu defa gaz kelebeğine bir parça kırılmış pirinç kaynak yapıldı tamir ettirdim şimdi de yine su eksiltiyo😂
20 yaşına göre ufak arızalar bence :) şanzıman veya motorun adı geçerse kork :)

Geri