🟡🔵 Fenerbahçe Mattéo Guendouzi'nin transferini açıkladı

remixtik

Müdavim
Konular
370
Fenerbahçe: Kulübümüz, Fransa Milli Takımı oyuncusu Mattéo Guendouzi'nin transferi konusunda, oyuncunun kulübü ve kendisiyle görüşmelerini sürdürmektedir.

🛬 Bu kapsamda, transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrollerini gerçekleştirmek üzere oyuncu İstanbul'a davet edilmiştir.

Hayırlı olsun Fenerbahçemize

FB IMG 1767867562830

Hayırlı olsun diyelim hoca istediyse vardır bir bildiği.

Hayırlı olsun diyelim hoca istediyse vardır bir bildiği.
Fenerbahçenin acilen forvet alması lazım nesyri yetersiz orta saha defans bir çok alınması lazım kanat manat hepsi

Beşiktaşın hepsi gitmesi lazım cerny hariç
Yine Fenerbahçemiz iyi

Fenerbahçenin acilen forvet alması lazım nesyri yetersiz orta saha defans bir çok alınması lazım kanat manat hepsi

Beşiktaşın hepsi gitmesi lazım cerny hariç
Yine Fenerbahçemiz iyi
Nesyri fas milli takımında biraz kendini gösterseydi ama hep yedek kaldı o yüzden talip çıkmaz çıksa bile düşük fiyat teklif edilir El Kabi'nin performansının çeyreğini gösterse rahatça satardık ama bu performansla elimizde kalır büyük ihtimal.

Forvet, ve hava toplarında etkili bir stoper ve 8 numara şart ama özellikle ara transferde yıldız bir futbolcu getirmek hem çok zor hem de çok maliyetli ama ben hem hocaya hem başkana güveniyorum ve inanıyorum onlar gerekeni yapacaktır.

Nesyri fas milli takımında biraz kendini gösterseydi ama hep yedek kaldı o yüzden talip çıkmaz çıksa bile düşük fiyat teklif edilir El Kabi'nin performansının çeyreğini gösterse rahatça satardık ama bu performansla elimizde kalır büyük ihtimal.

Forvet, ve hava toplarında etkili bir stoper ve 8 numara şart ama özellikle ara transferde yıldız bir futbolcu getirmek hem çok zor hem de çok maliyetli ama ben hem hocaya hem başkana güveniyorum ve inanıyorum onlar gerekeni yapacaktır.
Keşke el kaabi alsaydık zamanında

Kategori kuralları

Spor kategorisinde ilgili takımınıza ait paylaşımlar yapabilirsiniz. Diğer takımlara açıkça hakaret, tartışmacı paylaşımlar yasaktır.

Kullanım bilgileri için tıklayınız...

Geri