Fahiş Fiyatlı Kartuş Derdine Son! HP SMART TANK 585 Kablosuz Yazıcı, Tarayıcı, Fotokopi! F/P KRALI 🫅

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
201
HP Smart Tank 585, “çok fonksiyonlu” bir tanklı mürekkep püskürtmeli yazıcıdır; baskı, tarama ve fotokopi işlevlerini tek cihazda toplar. Wi-Fi bağlantısı, mobil baskı desteği ve dolum sistemiyle maliyet avantajı sunar.
Ürünün gördüğüm en uygun iki linkini bırakıyorum.
Sizleri @Sinetech hocamızın tanıtım videosu ile baş başa bırakıyoruz. A'dan Z'ye tüm merak ettikleriniz bu videoda..
1758914179445

Videoyu çektikten sonraki deneyimlerimi de eklemiş olayım buraya :) Yazıcı evet çok güzel, evet içinden çok fazla baskı alabilecek kadar mürekkep çıkıyor, evet siyah bol bol vermişler, evet kompakt, kurulumu kolay, evet yeni yazıcı almak isteyenler için iyi bir tercih olabilir, evet baskı kalitesi ve hızı güzel ama şu an bu yazıcıyı da gördükten sonra karar veriyor olsam yine Canon alırdım :)

İstanbul'da 5 seneyi aşkın süredir kullandığım ve yine tanklı olan Canon G3400 çok daha sorunsuz, yazılım desteği çok daha iyi. HP'de şöyle bir sorun yaşıyorum ki, kablosuz çıktı aldığımız için arada bir 30 saniye duruyor işlem (nadir oluyor ama oluyor), sonra devam ediyor.

Fotoğraf baskısı için kağıt sipariş ettim, o da gelince bu yazıyı güncellerim (Canon'un fotoğraf baskısı gerçekten çok çok iyi).

Sanırım tek eksiği duplex olmaması

Geri