evimde altyapı yok nasıl altyapı gelir

adilakgl

Üye
Konular
4
evde altyapı yok bi tane uydu interneti var 12 mbps veriyo ama oyunlarda ping oluyo nasıl aaltyapı gelir

Başıma gelen bir durum. Apartman dairesinde oturuyoruz. Tüm apartman ayrı ayrı dilekçe verdik. Türk Telekomun il müdürlüğü ile de sık sık görüştük. Artık bezdirdik tabiri caizse. 3-4 ay içinde geldi :)

Başıma gelen bir durum. Apartman dairesinde oturuyoruz. Tüm apartman ayrı ayrı dilekçe verdik. Türk Telekomun il müdürlüğü ile de sık sık görüştük. Artık bezdirdik tabiri caizse. 3-4 ay içinde geldi :)
tek katlı ev tek kişi dilekçe verince ilgilenmiyolar bile

tek katlı ev tek kişi dilekçe verince ilgilenmiyolar bile
çevrende altyapısı olmayan başka müstakil evler varsa birlikte dilekçe verebilirsiniz. Eğer yoksa kablosuz internet tek çözüm.

çevrende altyapısı olmayan başka müstakil evler varsa birlikte dilekçe verebilirsiniz. Eğer yoksa kablosuz internet tek çözüm.
şimdi yan tarafımıza 3 katlı bina yapılıylor 3 4 ay içersinde biter o binayla birlikte gelir diye düşünüyorum

Kablosuz internete alternetif olarak ve cep telefonunuz destekliyorsa aylık 20$-30$ civarında esim (embededsim) kullanılabilir.

evde altyapı yok bi tane uydu interneti var 12 mbps veriyo ama oyunlarda ping oluyo nasıl aaltyapı gelir
uzun bir süreç hele kazma işleri varsa onu unut. vodafone ve turkcell tercih onlar biraz tuzlu. Turktelekomunda gsm modemi var. Magnet ti adı yanlış değilsem onu alabilirsin ama biraz zorlaman lazım , altyapı yoksa sende kolay olur diye düşünüyorum. ayrıca farklı hatlardan speedtest yapıp bir tane data hattı alarak ta sorun çözülebilir. eskiden olan WIN tarzı cihazlar yerine profesyonel 2.4 ve 5g destekli cihazlar var. onları araştırmanı tavsiye ederim. Ben marin tarafında olan müşterilerimde gsm modem kullanıyorum

Turktelekom dan umutlu isen paket olarak tv bu dahil ne varsa onu al 1 adım öne geçersin. Diğerleri hat çeker sana yansıtır sayende hat olmayan ve artık mevcuttaki adresleme kutularını kullanan kullanıcılar doğar ama sen hala çekilen hattın taksit ödemesine devam edersin

Son düzenleme:

Geri