ets 2 için pc toplama

yaviano

Üye
Konular
4
Merhaba arkadaşlar ben masaüstü PC toplamak istiyorum aşağı yukarı 20 seneden beri PC sektöründen uzak duruyorum. Genelde oyun konsolu üzerine yoğunum malum konsol oyunları ve üyelikler hayli pahalı. bunun için oyun bilgisayarı toplamaya karar verdim.
Sizin tavsiyeleriniz üzerine fiyat ve performans alabileceğim uygun bir şekilde toplama bir PC yapmak istiyorum.
sizlerden ricam alacağım parçaları sistem ile uyumlu çalışması olarak önerilerinizi ve düşüncelerinizi karşılaştırmalar doğrultusunda toplayacağım.
şimdiden hepinize teşekkür ederim.

İtopya gibi sitelerdeki hazır sistemleri incelemeni öneririm. Bütçene uygun olan hazır sistemin oyun performansını incele. Tek tek parçaları almaktansa böyle daha uyguna gelir

Edit:
@yaviano
Geçen yıl şu hazır sistemi kullanmıştım. Oyunlarda bir problem yaşamadım. İstersen inceleyebilirsin. Fiyatı da 24.500₺ gayet ideal

DA-G7/AMD Ryzen 5 5500/MSI GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/512GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi

DA-G7
DA-G10
DA-G11
Diye aratırsan bütçene göre sistemi bulabilirsin.

Son düzenleme:
yok kardeşim ya bu kadar abartma i5 4. nesil pc 4 gb ekran kartı ssd güzel bir direksiyon seti bağla tv ye mis gibi çok paralara gerek yok 2. el pc de bulursun ama tuzum kuru dersen zaten ucu bucağı yok neler var 3 monitörlü aracın g kuvvetine göre oynar koltuklu kabinli klimalı süper şeylerde olur , yani tuz önemli (-_-)

Merhaba arkadaşlar ben masaüstü PC toplamak istiyorum aşağı yukarı 20 seneden beri PC sektöründen uzak duruyorum. Genelde oyun konsolu üzerine yoğunum malum konsol oyunları ve üyelikler hayli pahalı. bunun için oyun bilgisayarı toplamaya karar verdim.
Sizin tavsiyeleriniz üzerine fiyat ve performans alabileceğim uygun bir şekilde toplama bir PC yapmak istiyorum.
sizlerden ricam alacağım parçaları sistem ile uyumlu çalışması olarak önerilerinizi ve düşüncelerinizi karşılaştırmalar doğrultusunda toplayacağım.
şimdiden hepinize teşekkür ederim.
ETS2 çok yüksek sistem istemiyor ancak bütçe problemi yoksa güncel bir sistem dizmekte fayda var tabii ki. Bütçe belirtebilirseniz daha nokta atışı öneriler gelebilir. ETS2 oynamak istiyorum 10 bin liram var diyen birine başka, 50 bin liram var diyen birine bambaşka sistemler önerilebilir.

Konuyu görüntüleyenler

Geri