Eski Televizyonunuzu Raspberry Pi İle Android TV Yapın!

isimbulamajim

Paylaşımcı
Konular
98
@Sinetech Abi içerik çıktı sana. Elinde Raspberry Pi olan varsa deneyebilir. LineageOS 22 Android TV 15 custom ROM kurulmuş ama ilk defa Android TV custom ROM görüyorum. Yeni mi çıkmış acaba? X86 işlemciler ile uyumluysa çok iyi olur eski bilgisayarlara kurarız, incelenmesi lazım kesinlikle.

@Sinetech Abi içerik çıktı sana. Elinde Raspberry Pi olan varsa deneyebilir. LineageOS 22 Android TV 15 custom ROM kurulmuş ama ilk defa Android TV custom ROM görüyorum. Yeni mi çıkmış acaba? X86 işlemciler ile uyumluysa çok iyi olur eski bilgisayarlara kurarız, incelenmesi lazım kesinlikle.

Bu Video yu İlk Ben Paylasmistim @tekkan Kardesimizin Rasphery Pi 5 İcin Acmis Oldugu Konuda

Ben daha önce Rpi4 ile farklı Android sürümleri denemiştim ama TV box almaktansa Rpi'yi bu işe ayırmak bana mantıklı gelmedi. Rpi ucuz bir bilgisayar değil sonuçta, aynı paraya çok daha güçlü bir Mini PC alıp, Windows tarafını da bu PC ile halledip, emülasyon ya da dual boot ile Android kullanmak daha kolay geliyor. Rpi5 sipariş etmiştim gelince denerim ama yine de :) @isimbulamajim

Yeni çıkmadı uzun yıllardır devam eden bir çalışma. Eski bilgisayarlara da kurulabiliyor. Tek işletim sistemi olarak da kurabilirsin. çift işletim sistemi de kullanabilirsin

• Beğen
Tepkiler: xmw

Geri