Eski Günlere Geri Döndük...!! (Üniversite Yılları) : Qbasic for Windows

IronWolfTamga

Müdavim
Puan 123
Çözümler 0
@IronWolfTamga
Merhaba

Önce kodlamayı verelim.(Ders notlarımdan aldım)

Kod:
Kod içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Peki bu Q-Basic programını nasıl deneyeceğiz modern sistemlerde (Windows11 ve Windows10)

Merak etmeyin...!!! IronWolfTamga, her zaman bir çözüm yolu bulur kendince (karınca misali)

Aşağıdaki ekran görüntülerine bakın...!!! Aaaa!!! diye şaşıracaksınız...!!!:eek:
1779201861116.png
1779201886724.png
1779201914259.png
1779201958365.pngSONUÇ :
1779201980610.png

Resmi Web Sayfası :

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba

Önce kodlamayı verelim.(Ders notlarımdan aldım)

Kod:
Kod içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Peki bu Q-Basic programını nasıl deneyeceğiz modern sistemlerde (Windows11 ve Windows10)

Merak etmeyin...!!! IronWolfTamga, her zaman bir çözüm yolu bulur kendince (karınca misali)

Aşağıdaki ekran görüntülerine bakın...!!! Aaaa!!! diye şaşıracaksınız...!!!:eek:
Ekli dosyayı görüntüle 25042
Ekli dosyayı görüntüle 25048
Ekli dosyayı görüntüle 25044
Ekli dosyayı görüntüle 25046SONUÇ :
Ekli dosyayı görüntüle 25047

Resmi Web Sayfası :

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Sene 1988 e ışınlandım biran 😉

Vay vay vay. Hey gibi günler. Bugün @patr0n ile sohbetini yapıyorduk. Eskiden MSDOS ile işi çözüyorduk, şimdi dünyadaki diller gibi oldu yazılım. Ana diller, onların lehçeleri, bir de ara diller gibi bir sürü yazılım dili var. Bazı porgramlar birden çok dil kullanıyor hatta dedim. @patr0n da öyle dedi.Teknoloji 2005 gibi dursaydı iyiydi diyorum çoğu zaman. En azından yazılım olarak. Tıp falan devam etsin de yazılım aldı gitti. Öğreneyim diyorum. Gider 4.dilimi öğrenirim uzak doğudan daha iyi. Onu öğren bunu öğren, yetmedi arasına bridge yap. Bu nedir ya :)

Vay vay vay. Hey gibi günler. Bugün @patr0n ile sohbetini yapıyorduk. Eskiden MSDOS ile işi çözüyorduk, şimdi dünyadaki diller gibi oldu yazılım. Ana diller, onların lehçeleri, bir de ara diller gibi bir sürü yazılım dili var. Bazı porgramlar birden çok dil kullanıyor hatta dedim. @patr0n da öyle dedi.Teknoloji 2005 gibi dursaydı iyiydi diyorum çoğu zaman. En azından yazılım olarak. Tıp falan devam etsin de yazılım aldı gitti. Öğreneyim diyorum. Gider 4.dilimi öğrenirim uzak doğudan daha iyi. Onu öğren bunu öğren, yetmedi arasına bridge yap. Bu nedir ya :)
Sende , bendensin (benim neslimdensin)

Yok ben nesliimin tek örneğiyim. Tanıdıkça anlaşılır cinsten diyelim. :)

Geri