EPG Eklendi | UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!

hocam görmedim kusura bakma ama senin daha önce yapmış oldugun belgesel dizi hala severek izliyorum onada güncelleme gelcek mi
Github paylaştığımı kastediyorsan onu Xtream olarak yayınlama üzerine çalışıyorum.
Üstad ben daha önce senin verdiğin m3 u' dan indirip yüklemiştim şiödi burdan berdiğin epg yi de yükledim birçoğunun epg bilgisi geliyor yalnızca Now Tv ve 360 Tv gelmiyor. Senin normal kısa link adresi ile denediğimde geliyor fakat sıkıntı şurda ben listeleri genelde indirip kendi kanal listeme göre sıralayıp, düzenleme yapıyorum televizo ile biliyosun sırasını, ismini falan değiştirebiliyorsun Televizo da bende sırf bu 2 kanal yüzünden tekrar indir, tüm kanalları herşeyi tekrar düzenle falan uğraşmak istemiyorum yok mudur bunun çözümü diğerleri nasıl geldi anlamadım? 🤦🏻‍♂️😅
Playlisti metin olarak açıp kanalların satırını bu şekilde düzenlesen çözülür gibi
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Github paylaştığımı kastediyorsan onu Xtream olarak yayınlama üzerine çalışıyorum.

Playlisti metin olarak açıp kanalların satırını bu şekilde düzenlesen çözülür gibi
Kod:
evet onu diyorum

Millet selamlar,

Daha önce farklı forumlarda görmüşsünüzdür belki. Dinamik güncellenen sabit bir listem bulunmaktaydı. Sistemi tekrar ayağa kaldırdım.

Tüm kanalların bilgilerini topladığım ve yayınlarını tuttuğum bir sistem üzerinden her 6 saatte bir tüm yayınları kontrol edip sizi her kanal için çalışan yayına yönlendiriyorum.

Şu an sistemde 500'e yakın kanal var.

Sistemde sadece ücretsiz izlenebilen kanallar yer almaktadır. Herhangi bir platform yayını HİÇBİR ZAMAN YER ALMAYACAKTIR.

LİNK

Kod:

Yaşadığınız bir problem olursa iletin.

12.12.2025 EPG Desteği eklenmiştir. 165 Kanal için EPG düzenli olarak üretilmektedir!!

Bilinen eksik kanallar: UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!
Emeğine sağlık☕ kanal sayısı 500 görünüyor bende doğru mudur?

Son düzenleme:
Sistemde Azerbaycan kanalları dahil 620 civarı kanal var. 6 saatlik kontrollerde aktif yayını olanlar kalıyor gerisi temizleniyor. Şu an aktif 507 yayın gözüküyor. 480-520 arası değişiyor genelde.
Merhabalar hocam Azerbaycan kanallarını aradım amma bulamadım bir sorun mu var acaba. Bu arada eklenti için çok teşekkür ederim

:// çözümü yok sanırım hocam sürekli gidiyor en azından eğer içeriği boşsa dosyayı silmesin .m3u8 olarak kalsın yayın süresi bitene kadar devam eder.

1765704868900

Ulusal kanallara 4k veya full HD gelir mi hocam
Ben kendim yayın yapmıyorum, piyasada varsa bildiğiniz yayın eklerim.

Merhabalar hocam Azerbaycan kanallarını aradım amma bulamadım bir sorun mu var acaba. Bu arada eklenti için çok teşekkür ederim
Daha eklemedim hazırlıyorum.

:// çözümü yok sanırım hocam sürekli gidiyor en azından eğer içeriği boşsa dosyayı silmesin .m3u8 olarak kalsın yayın süresi bitene kadar devam eder.

Ekli dosyayı görüntüle 17352
Şu an şehir dışındayım iş sebebiyle. Döndüğümde el atıcam buraya daha düzgün çalışması için.

Geri