isimbulamajim
Paylaşımcı
- Konular
- 117
Anket yapacaktım limit yetmiyor. Ben çok klasik bir cevap vereceğim: Android 2.3, 4.4 ve 7 en sevdiğim. Herkes bunları der.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
O dönemler Samsung Knox sayacı 1 olunca sadece Samsung servislerini kullanamıyordun. Şimdi ise telefonunda root olmasa bile seni heryere ifşalıyor. Banka uygulamaları vb. unutun.6.0.1, 7 ve 8 sürümleri en sevdiğim sürümlerdi çünkü çok rahat bir şekilde root atılıyordu ayrıca root isteyen çoğu uygulama bu sürümlerde root olmasada çalışıyordu root atmak için cihazın encrypt edilmiş verisini decrypt etmek gerekmiyordu..
Knox sayacı değişsede bende sorun olmuyordu magisk ile çok bypass yöntemi vardı hocam öncelikle magisk gizleyip shamiko kurduğun zaman ve zygisk ayarlarını aktif edince banka vs sorun olmuyodu ama şimdi nasıl bilmiyorum ne zamandır samsung kullanmıyorum en yakın zamanda inşallah tekrar geçeceğim samsunga.O dönemler Samsung Knox sayacı 1 olunca sadece Samsung servislerini kullanamıyordun. Şimdi ise telefonunda root olmasa bile seni heryere ifşalıyor. Banka uygulamaları vb. unutun.
Şimdi ise telefonunda root olmasa bile seni ifşalıyor Samsung. OEM kilidini de ayarlar üzerinden tek tıkla açamıyorsun artık.Knox sayacı değişsede bende sorun olmuyordu magisk ile çok bypass yöntemi vardı hocam öncelikle magisk gizleyip shamiko kurduğun zaman ve zygisk ayarlarını aktif edince banka vs sorun olmuyodu ama şimdi nasıl bilmiyorum ne zamandır samsung kullanmıyorum en yakın zamanda inşallah tekrar geçeceğim samsunga.
Önceden geliştirici seçeneklerinden format koşuluyla açılıyordu şimdi o da kaldırılmış hah.Şimdi ise telefonunda root olmasa bile seni ifşalıyor Samsung. OEM kilidini de ayarlar üzerinden tek tıkla açamıyorsun artık.
O telefona Android 20 kur kasmaz. Çok güzel cihaz.Heygidi hey Sony z3 compact cihazımda android 6 ve 7 az custom rom kurarken çökertmedim.. eXistenZ Sürümü vardı Xda forumda en beğendiğim birde viper android kurdunmu offf diyorum.Artık eskisi kadar kolay diil root ve modlamak.
Kardeşim bendeki Z1 i çok beğenince ona aldığımız model. 4-5 sene kullandı, batarya değişimi sonrası, düzen tutmadı malum, çakma bataryalar yüzünden. Hâlâ çekmecede duruyor, batarya bulursam alırım demiştim biradere, üstüne kaç telefon aldı ama bu model gibi yıllarca kullanamadıO telefona Android 20 kur kasmaz. Çok güzel cihaz.