En Sevdiğiniz Android Sürümü Nedir?

isimbulamajim

Paylaşımcı
Konular
117
Anket yapacaktım limit yetmiyor. Ben çok klasik bir cevap vereceğim: Android 2.3, 4.4 ve 7 en sevdiğim. Herkes bunları der.

Sanırım lollipoptu. En sevdiğim telefonlarda yüklüydü, belki ondan. Bir de root, ses modları o dönem çok yaygındı, müzik dinlemek çok keyifliydi. Şimdi yazılım, donanım, kulaklık daha iyi, o ses yok

6.0.1, 7 ve 8 sürümleri en sevdiğim sürümlerdi çünkü çok rahat bir şekilde root atılıyordu ayrıca root isteyen çoğu uygulama bu sürümlerde root olmasada çalışıyordu root atmak için cihazın encrypt edilmiş verisini decrypt etmek gerekmiyordu..

Hayatım boyunda root falan yapmadım. Ama telefon olsun, elektronik olsun gebertene kadar kullanıp canlandırıp yeniden kullanan gruptanım. Sorun çıkartmayan tüm sürümler iyiydi. Bana yetiyordu. Ama en çok hangisi derseniz kit-kat olan numarasını bilmiyorum ama epey önceydi. Bir de 7 iyiydi. Sonra zaten android kabına sığmaz oldu. Telefonların hafızası benim bilgisayardan çok. Peh. Ne günlere geldik. Yaşlanmışız. Valla tuşlu telefonu özlüyor bazen insan.

Android sürümü olarak hepsini sevmişimdir fakat LG G4 de bir tane widget vardı en çok onu özlüyorum. Kilit ekranında su damlası olurdu ekranı açınca hava yağmurlu şemsiyenizi yanınıza alın derdi tuttururdu da. O widgeti bir daha kullanamadım. Telefonu satma sebebim de telefona güncelleme vermiyorlardı. Dark mod hangi android de standart olmuştu hatırlayamadım şimdi ama dark modlu androidi de beklemiştim

6.0.1, 7 ve 8 sürümleri en sevdiğim sürümlerdi çünkü çok rahat bir şekilde root atılıyordu ayrıca root isteyen çoğu uygulama bu sürümlerde root olmasada çalışıyordu root atmak için cihazın encrypt edilmiş verisini decrypt etmek gerekmiyordu..
O dönemler Samsung Knox sayacı 1 olunca sadece Samsung servislerini kullanamıyordun. Şimdi ise telefonunda root olmasa bile seni heryere ifşalıyor. Banka uygulamaları vb. unutun.

O dönemler Samsung Knox sayacı 1 olunca sadece Samsung servislerini kullanamıyordun. Şimdi ise telefonunda root olmasa bile seni heryere ifşalıyor. Banka uygulamaları vb. unutun.
Knox sayacı değişsede bende sorun olmuyordu magisk ile çok bypass yöntemi vardı hocam öncelikle magisk gizleyip shamiko kurduğun zaman ve zygisk ayarlarını aktif edince banka vs sorun olmuyodu ama şimdi nasıl bilmiyorum ne zamandır samsung kullanmıyorum en yakın zamanda inşallah tekrar geçeceğim samsunga.

Knox sayacı değişsede bende sorun olmuyordu magisk ile çok bypass yöntemi vardı hocam öncelikle magisk gizleyip shamiko kurduğun zaman ve zygisk ayarlarını aktif edince banka vs sorun olmuyodu ama şimdi nasıl bilmiyorum ne zamandır samsung kullanmıyorum en yakın zamanda inşallah tekrar geçeceğim samsunga.
Şimdi ise telefonunda root olmasa bile seni ifşalıyor Samsung. OEM kilidini de ayarlar üzerinden tek tıkla açamıyorsun artık.

2.2 den 2.3 e geçince telefon adeta uçtu. Şimdi 15 ten 16 ya geçiyoruz neredeyse yenilik yok

Benim en sevdiğim sürüm, en son çıkan sürüm oluyor, geçmişteki hiç bir Android sürümüne özel bir bağım yok :D

Heygidi hey Sony z3 compact cihazımda android 6 ve 7 az custom rom kurarken çökertmedim.. eXistenZ Sürümü vardı Xda forumda en beğendiğim birde viper android kurdunmu offf diyorum.Artık eskisi kadar kolay diil root ve modlamak.

Heygidi hey Sony z3 compact cihazımda android 6 ve 7 az custom rom kurarken çökertmedim.. eXistenZ Sürümü vardı Xda forumda en beğendiğim birde viper android kurdunmu offf diyorum.Artık eskisi kadar kolay diil root ve modlamak.
O telefona Android 20 kur kasmaz. Çok güzel cihaz.

O telefona Android 20 kur kasmaz. Çok güzel cihaz.
Kardeşim bendeki Z1 i çok beğenince ona aldığımız model. 4-5 sene kullandı, batarya değişimi sonrası, düzen tutmadı malum, çakma bataryalar yüzünden. Hâlâ çekmecede duruyor, batarya bulursam alırım demiştim biradere, üstüne kaç telefon aldı ama bu model gibi yıllarca kullanamadı

Geri