sezonfinalim
Üye
- Konular
- 1
Merhabalar, en iyi m3u oynatıcı hangisidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tvde çalışırmı, Tvden izleyeceğim çoğunluklaTivimate, Ott Navigation mesela...
Ben Tv Boxta kullaniyorum, tvde hiç denemedim. Bir dene, birşey kaybetmezsin. 9Xtream da iyi. Prosunu bulabilir misin, bilmiyorum.Tvde çalışırmı, Tvden izleyeceğim çoğunlukla
Ümitm0d yazdığınızda arama bölümüne çıkar.Ben Tv Boxta kullaniyorum, tvde hiç denemedim. Bir dene, birşey kaybetmezsin. 9Xtream da iyi. Prosunu bulabilir misin, bilmiyorum.
Parayla satın alınıp iptv oynatan en iyi oynatıcı Tivimate dir.Bu benim görüşümMerhabalar, en iyi m3u oynatıcı hangisidir
Ben bundan çok memnum QMplay2 potplayer kanal kapasitesi çok ise hata veriyor bunda hata almıyorumMerhabalar, en iyi m3u oynatıcı hangisidir
Tv nizin hangi işletişim sistemi olduğuna bağlı. Burada paylaşılan App'ler genel olarak android işletişim sistemine hitap eden App'ler. O yüzden sizin kullandığınız tv nin işletişim sisteminin marketinden bir ip tv appi bulup deneyebilir yada İnternet'te kullanıcı deneyimlerine bakarak bir seçim yapabilirsiniz. Başarılar..Tvde çalışırmı, Tvden izleyeceğim çoğunlukla
Sizde prosu var mi? Paylasabilir misiniz? Teşekkürler.Ben bundan çok memnum QMplay2 potplayer kanal kapasitesi çok ise hata veriyor bunda hata almıyorum
Sizde prosu var mi? Paylasabilir misiniz? Teşekkürler.Ben bundan çok memnum QMplay2 potplayer kanal kapasitesi çok ise hata veriyor bunda hata almıyorum
https://forum.sinetech.tr/konu/shamel-tv-turkiye.4124/Bence bu uygulama çok iyi. Modlayan arkadaşın eline emeğine sağlık. Uygulamayı box cihazında kullanıyorum. Televizyonda çalışır mı bilmem.