Yardım en iyi m3u oynatıcı hangisi

En iyisi diye birsey yoktur, bunlar sana göre x bana göre z değisir her playerin ozellikleri kulanimi gorselleri kendi icindeki yerlesik playerlari farklidir,destekledigi tek link ekleme,dosyadan m3u acma ,m3u ekleme,xtream ekleme,mac portal ekleme,dvr kayit ,24 saat geri sarma,tmdb destekleme epg destekleme,harici playerla acma,gibi gibi degiskenlikler o yuzden en iyisi diye bisey yoktur.umarim yardimci olmusumdur bana soracak olursaniz,Vstro player 8.4.7 en iyisi donma kasma takilma yapmayani bu ama artilari oldugu gibi eksileri de var github tinyur vb kisaltma m3u linkleri ekletmez onun icin televizo kullanirsiniz herkese iyi gunler.

Burada önerilen oynatıcıların (tivimate, televizo vb) forumda paylaşılan modlu sürümleri var. İsimleri ile forumda aratıp deneyin, kendiniz için "en iyi" olanı bulun.

Daha önce denediğim birkaç m3u oynatıcı oldu en son kullandığım ve memnun kaldığım oynatıcı televizo oldu

Tivimate de altyazı ayarı yapılıyor mu? TELEVİZO gibi altyazı çerçevenin üstünde mi çıkıyor buna göre alacağım yardımcı olabilen olursa çok sevinirim teşekküler

Tvde çalışırmı, Tvden izleyeceğim çoğunlukla
Tv nizin hangi işletişim sistemi olduğuna bağlı. Burada paylaşılan App'ler genel olarak android işletişim sistemine hitap eden App'ler. O yüzden sizin kullandığınız tv nin işletişim sisteminin marketinden bir ip tv appi bulup deneyebilir yada İnternet'te kullanıcı deneyimlerine bakarak bir seçim yapabilirsiniz. Başarılar..

Geri