Emre şadoğlu
Üye
- Konular
- 3
Xiaomi box cihazı berbat kasmaya başladı marka diye aldım pişman oldum hem hafızası yüksek hem hızlı bir cihaz önerisi istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Selamünaleyküm hayırlı günler ben hiremko matrix pro kullanıyorum çooook çok memnunum tavsiye ederim.Xiaomi box cihazı berbat kasmaya başladı marka diye aldım pişman oldum hem hafızası yüksek hem hızlı bir cihaz önerisi istiyorum
Mibox 1 nesilmi kullanıyorsunuz? Hard reset atıp ,uygulama kalıntılarını silip cihazı sıfırlayabilirsiniz .Tabi Android 12 güncellemediyseniz.2 nesil ise ramcleaner programı baya güzel temizlik yapıyor.Videoları youtubede bulabilirsiniz.Mibox kasan bir cihaz değil.Xiaomi box cihazı berbat kasmaya başladı marka diye aldım pişman oldum hem hafızası yüksek hem hızlı bir cihaz önerisi istiyorum
1.nesile nasıl yükledin 12 yi 9 da kaldı arkadaşımın?2gb ram, 32gb hafıza ve android 12 ve üstü alınmalı diye düşünüyorum güncelleme de alan cihaz ise tadından yenmez.
Mi box 1.Nesil android 12 yükledim memnunum arada kasması normal gözardı ediyorum
nasıl kasmaya başladı hangi mi box yani hiç fişden çekmiyosan filan yada netin ile alakalı olabilir oyun oynuyosan bilmem ama kasma ıhtımalı geri kalan için çok düşükXiaomi box cihazı berbat kasmaya başladı marka diye aldım pişman oldum hem hafızası yüksek hem hızlı bir cihaz önerisi istiyorum
Yöntemi var ama riskli. Ben denedim oldu yabancı siteden indirdim.1.nesile nasıl yükledin 12 yi 9 da kaldı arkadaşımın?
hiremco x6 pro kullanıyorum daha hiç bi sıkıntısını görmedim sadece yavaş apk kurulumu sorunu vardı oda son güncellemeyle çözüldü 4 gb ram var 64 gb depolamaXiaomi box cihazı berbat kasmaya başladı marka diye aldım pişman oldum hem hafızası yüksek hem hızlı bir cihaz önerisi istiyorum
Aynı cihaza ve fikre sahibim.donma yok kasmaz marketi var arayüzünü değiştirebilir ve maus özellikli kumandaHIREMCO X-6 PRO; 4 GB RAM, 64 GB, HAZIFA, ANDROİD 11, KOLAY KURULUM VE KULLANIM TAMAMEN TÜRK MÜHENDİSLİĞİ ÜRETİMİ.SAYGILAR.
(HIREMCO SİTESİNE GİRİP BÜTÜN CİHAZLARI İNCELEYİNİZ, TÜM GÜNCELEMELERİ ALIYOR)
Xiaomi box cihazı berbat kasmaya başladı marka diye aldım pişman oldum hem hafızası yüksek hem hızlı bir cihaz önerisi istiyorum
Android tv kaliteli yada akıcı değilki..Android varmı var sadece.Nvidia ise izlerken ayrı bir keyif aldığınız bir cihaz.Bu bütçe meselesi.Sizi hacı muratta gideceğiniz yere götürüyor porche de..Aynı olay.Abicim Nvidia öneren arkadaş iyimi ? üstüne para biraz daha koy git android tv al neden boxla ugrascaksin ? al botech wzone işini fazlasıyla gorur hemde lisansli uygulamalar![]()