En hızlı tv box hangisi

Konular
3
Xiaomi box cihazı berbat kasmaya başladı marka diye aldım pişman oldum hem hafızası yüksek hem hızlı bir cihaz önerisi istiyorum

Parada sıkıntı yoksa Nvidia hız ve görüntü kalitesi olarak bence hala en iyisi..

Port android bir cihaz al. Başın hiç ağrımasın. Android dürüm de yüksek olursa tadından yenmez. Chrome kurulmadı. O olmuyor. Bu olmuyor derdin olmaz. Keyfine bakarsın.

sizin işinizi fazlasıyla görür.4 5 aydır kullanıyorum hiçbir sorun olmadı.

Xiaomi box cihazı berbat kasmaya başladı marka diye aldım pişman oldum hem hafızası yüksek hem hızlı bir cihaz önerisi istiyorum
Mibox 1 nesilmi kullanıyorsunuz? Hard reset atıp ,uygulama kalıntılarını silip cihazı sıfırlayabilirsiniz .Tabi Android 12 güncellemediyseniz.2 nesil ise ramcleaner programı baya güzel temizlik yapıyor.Videoları youtubede bulabilirsiniz.Mibox kasan bir cihaz değil.

Bende a95fx air var hızlı mı yavaş mı bilmiyorum çünkü internetim 10 mb hızında. Ama iş görüyor

2gb ram, 32gb hafıza ve android 12 ve üstü alınmalı diye düşünüyorum güncelleme de alan cihaz ise tadından yenmez.
Mi box 1.Nesil android 12 yükledim memnunum arada kasması normal gözardı ediyorum

Son düzenleme:
2gb ram, 32gb hafıza ve android 12 ve üstü alınmalı diye düşünüyorum güncelleme de alan cihaz ise tadından yenmez.
Mi box 1.Nesil android 12 yükledim memnunum arada kasması normal gözardı ediyorum
1.nesile nasıl yükledin 12 yi 9 da kaldı arkadaşımın?

nasıl kasmaya başladı hangi mi box yani hiç fişden çekmiyosan filan yada netin ile alakalı olabilir oyun oynuyosan bilmem ama kasma ıhtımalı geri kalan için çok düşük

hiremco x6 pro kullanıyorum daha hiç bi sıkıntısını görmedim sadece yavaş apk kurulumu sorunu vardı oda son güncellemeyle çözüldü 4 gb ram var 64 gb depolama

HIREMCO X-6 PRO; 4 GB RAM, 64 GB, HAZIFA, ANDROİD 11, KOLAY KURULUM VE KULLANIM TAMAMEN TÜRK MÜHENDİSLİĞİ ÜRETİMİ.SAYGILAR.
(HIREMCO SİTESİNE GİRİP BÜTÜN CİHAZLARI İNCELEYİNİZ, TÜM GÜNCELEMELERİ ALIYOR)

Son düzenleme:
Bütçe sınırım yok dersen NVIDIA Shield TV Proyuda öneririm
  • İşlemci: NVIDIA Tegra X1+ (yüksek performanslı)
  • RAM: 3 GB
  • Depolama: 16 GB
  • Özellikler: 4K HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos, Android TV işletim sistemi. En hızlı TV Box'lardan biri olarak yüksek işlem gücü ve grafik desteği sunar. Oyunlar için de oldukça uygundur.
  • Avantajlar: Güçlü işlemci, geniş uygulama desteği, harika oyun performansı ve yüksek kaliteli medya akışı.

HIREMCO X-6 PRO; 4 GB RAM, 64 GB, HAZIFA, ANDROİD 11, KOLAY KURULUM VE KULLANIM TAMAMEN TÜRK MÜHENDİSLİĞİ ÜRETİMİ.SAYGILAR.
(HIREMCO SİTESİNE GİRİP BÜTÜN CİHAZLARI İNCELEYİNİZ, TÜM GÜNCELEMELERİ ALIYOR)
Aynı cihaza ve fikre sahibim.donma yok kasmaz marketi var arayüzünü değiştirebilir ve maus özellikli kumanda

Abicim Nvidia öneren arkadaş iyimi ? üstüne para biraz daha koy git android tv al neden boxla ugrascaksin ? al botech wzone işini fazlasıyla gorur hemde lisansli uygulamalar 👍

Abicim Nvidia öneren arkadaş iyimi ? üstüne para biraz daha koy git android tv al neden boxla ugrascaksin ? al botech wzone işini fazlasıyla gorur hemde lisansli uygulamalar 👍
Android tv kaliteli yada akıcı değilki..Android varmı var sadece.Nvidia ise izlerken ayrı bir keyif aldığınız bir cihaz.Bu bütçe meselesi.Sizi hacı muratta gideceğiniz yere götürüyor porche de..Aynı olay.

Konuyu görüntüleyenler

Geri