Emek hırsızlarından bıktım artık 🤬😡🤬

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çoğumuz aynı durumdayız hocam beğeni veya yorum almak gerçekten ek bir şey kazandırmıyor sadece motive veriyor ve destek olunduğunu gösteriyor bu da paylaşım yapan kişiyi şevke getiriyor. Aslında forumda bununla ilgili bir çalışma söz konusu olacaktı fakat aramızda bazı kötü niyetli insanlar yüzünden bu çalışma askıya alınmak zorunda kaldı. Şimdi paylaşım yapan kişi ile su içmek orucu bozar mı diyen kişi gidipte linki beğeni ile kilitleyecek bu da gereksiz bir trafiğe yol açacak aslında durum bundan ibaret forum yetkilileri her daim arka planda gizli gizli forumu takip ediyor sağ olsunlar benimle de bir çok konuda işli dışlı muhattap oluyorlar bu paylaşım ve beğeni sorununa bir çözüm bulacakları kanaatindeyim dediğim gibi çoktan gelecekti ama nedenden ötürü getirilemedi ilerleyen günlerde çalışma gerçekleştireceklerinden şüphem yok. @Sinetech @Akyol
Bununla ilgili olan çalışmayı dört gözle bekliyor olacağım...

Üzücü bir durum farkındayım fakat olay şu ki... Yaptığım paylaşımlar o kadar üye olmasına rağmen 3-5 beğeni ile kalıyor. Belirli arkadaşlar sağolsunlar yorum yazıyorlar. O kadar program paylaştım, değişen panelleri tarayıp yenilerini verdim, neredeyse günümün yarısını dostlara ayırıp binlerce tarama yapıp yüzbinlerce link paylaştım sonrasında alttaki beğenilere baktığımda 3-5 bilemedin 7 şimdi bazı arkadaşlar diyecekler biliyorum beğeni için mi paylaşıyorsun? evet çünkü harcadığım emeğin karşılığı para olmadığı için beğeni almak, yorum almak önemli. Şöyle yapabilirdim günlerce tarama yapıp paylaşmak yerine 4 panel tarar 3-4 tane panelden 1 er tane kendime ayırır oturur izlerdim ki şu anda öyle yapıyorum. Ama şu da var yine rahat duracağımı sanmıyorum böyle tarama yapıp elimde binlerce link ile beklemek de zor oluyor.Belki yine paylaşımlara devam edebilirim.
beğeni insanın manevi duygularını okşar ne kadar çok beğeni alırsa paylaşma isteği o kadar artar emek hırsızlığına gelince paylaşımlar olduğu müddetçe olucaktır alıp başka yede paylaşan en azından alıntı yazıp paylaşmalı

Üzücü bir durum farkındayım fakat olay şu ki... Yaptığım paylaşımlar o kadar üye olmasına rağmen 3-5 beğeni ile kalıyor. Belirli arkadaşlar sağolsunlar yorum yazıyorlar. O kadar program paylaştım, değişen panelleri tarayıp yenilerini verdim, neredeyse günümün yarısını dostlara ayırıp binlerce tarama yapıp yüzbinlerce link paylaştım sonrasında alttaki beğenilere baktığımda 3-5 bilemedin 7 şimdi bazı arkadaşlar diyecekler biliyorum beğeni için mi paylaşıyorsun? evet çünkü harcadığım emeğin karşılığı para olmadığı için beğeni almak, yorum almak önemli. Şöyle yapabilirdim günlerce tarama yapıp paylaşmak yerine 4 panel tarar 3-4 tane panelden 1 er tane kendime ayırır oturur izlerdim ki şu anda öyle yapıyorum. Ama şu da var yine rahat duracağımı sanmıyorum böyle tarama yapıp elimde binlerce link ile beklemek de zor oluyor.Belki yine paylaşımlara devam edebilirim.
Yeter ki sen tekrar paylaşıma başla. Bu yazdıklarını okuduktan sonra beğeni ve yorum yapmayanlar utansın artık.

bıktım artık arkadaşlar emek hırsızlarından saatler harcıyorum bişeyler yapayım diye
adam tutuyor benim yaptığımın kodların bazı yerlerini değiştirip sanki kendi yapmış gibi kendi uygulamasında paylaşıyor birde beni şikayet ediyor github repomu silmek zorunda kaldım yeniden düzenlemeye çalıştım yine şikayet ediyor github 2 defa uyarı yolluyor ne bu ya sıkıldım artık burda birşey paylaşıyoruz ki herkes faydalansın para vermiyorsun bişey etmiyorsun neyin kini bu ben birçok forumda üye oldum ama böyle bir durumla hiç karşılaşmadım ya hiçbir şey üretmeyip başkasının yaptıklarını kullanacağım ya da bu böyle gitmez bende önlemimi alacağım 2 satırlık keyfimiz kaldı ülkede zaten birde siz içine etmeyin
Aslan kardeşim bir kullanıcı olarak (Sürçü lisan ediyorsam affola) senden rica ediyorum lütfen çalışmanı bırakma o kadar liste o kadar uygulama vs emin ol en hızlı açılan donmadan süper şekilde çalışan sadece senin ....TV listen süper iş çıkarıyorsun. insanları kafaya takma kimseyle uğraşamazsın .senin sagligindan önemli hiçbir şey yok ama tekrardan senden rica ediyorum bizleri de yalnız bırakma. Yaptığın ve yapacağın her şey için çok teşekkürler saygılar

Sizin yayınların hepsini ben panelimde kullanıyorum müşterilerden herhangi bir sorun yaşayan olmadı herkes mutlu emeğine sağlık üstad sonunda verdikleri paranın hakkını verebildiğim için mutluyum allah sizi daim etsin inşallah
hls

DVR

Address
91.134.83.41
Country
FR
Transmitted
0.1 KB
Duration
0ms
Token

User id

User agent
Xtream-Codes IPTV Panel Pro

Bune la amatör 😂

Maalesef biz birçok uygulama kaybedeceğiz bundan dolayı cine10 uygulaması paralı oldu çoğu bein sport feed yayınları falan 😔😔

Sizin yayınların hepsini ben panelimde kullanıyorum müşterilerden herhangi bir sorun yaşayan olmadı herkes mutlu emeğine sağlık üstad sonunda verdikleri paranın hakkını verebildiğim için mutluyum allah sizi daim etsin inşallah
Usta senin panelin ismi ne kaç lira😅😅

Aslan kardeşim bir kullanıcı olarak (Sürçü lisan ediyorsam affola) senden rica ediyorum lütfen çalışmanı bırakma o kadar liste o kadar uygulama vs emin ol en hızlı açılan donmadan süper şekilde çalışan sadece senin ....TV listen süper iş çıkarıyorsun. insanları kafaya takma kimseyle uğraşamazsın .senin sagligindan önemli hiçbir şey yok ama tekrardan senden rica ediyorum bizleri de yalnız bırakma. Yaptığın ve yapacağın her şey için çok teşekkürler saygılar
Estağfurullah daha acemiyim benden daha bilgili ve bu işin hakkını veren kişiler var ben sadece boş zamanlarımda vakit geçirmek için yaptığım şeyler yinede sağol gönlünden geçenleri yazdığın için eyvallah

Cine10 paralı mı oldu
Sağlık olsun bir şekilde alternatif buluruz üzme canını 😉
Usta söyle adamın ücretsiz uygulama var ama çoğu şeyi kaldırdı yani cine10 vip diye iptv kurmuşlar oda işte emek hırsızlığı saygı göstermedileri için adam maliyeti karşılayamayız diyor reklam bir şey vermiyor zaten ondan öyle alternatif bulunur bir Usta çıkarda belki buranın forumun paneli kurabiliriz Sinetech Panel bir forum daha yapıyor şuan

Cine10 paralı mı oldu
Aslında kimse kızmasın bana ama buradaki bazı arkadaşlar özellikle bu konuda çok bilgili olan arkadaşlar tekrardan Sürçü lisan ediyorsam affola, bir uygulama yapıyorlar bunu bedava insanlara alıştırıyorlar ondan sonra yavaş yavaş işi paraya götürüyorlar. ( cine 10 gibi ve daha bir coğu--inat/rec haric) Onlara kızmıyorum alınmıyorum onlar da kendilerine göre haklı emek veriyorlar o emeğin karşılığını almak istiyorlar ama lütfen şunu unutmayalım zaten buradaki insanların bu uygulamalara para verecek durumu olsa emin olun (yanılıyor olabilirim ) bedava uygulama ya da m3u listesi almak yerine direk gidip ilgili platforma legal üyelik yapıp hayatına bakar ve burada zaman kaybetmez diye düşünüyorum. Yaklaşık on yıldır bu platformlarla ilgileniyorum ve görmüş olduğum tek şey şu oldu(paralı uygulamalarda) eninde sonunda proje cokuyor ve herkes ödediği ile kalıyor ama üç ay ama beş ay ama bir yıl max.

Aslında kimse kızmasın bana ama buradaki bazı arkadaşlar özellikle bu konuda çok bilgili olan arkadaşlar tekrardan Sürçül isan ediyorsam affola, bir uygulama yapıyorlar bunu bedava insanlara alıştırıyorlar ondan sonra yavaş yavaş işi paraya götürüyorlar. ( cine 10 gibi ve daha bir coğu--inat/rec haric) Onlara kızmıyorum alınmıyorum onlar da kendilerine göre haklı emek veriyorlar o emeğin karşılığını almak istiyorlar ama lütfen şunu unutmayalım zaten buradaki insanların bu uygulamalara para verecek durumu olsa emin olun (yanılıyor olabilirim ) bedava uygulama ya da m3u listesi almak yerine direk gidip ilgili platforma legal üyelik yapıp hayatına bakar ve burada zaman kaybetmez diye düşünüyorum. Yaklaşık on yıldır bu platformlarla ilgileniyorum ve görmüş olduğum tek şey şu oldu(paralı uygulamalarda) eninde sonunda proje cokuyor ve herkes ödediği ile kalıyor ama üç ay ama beş ay ama bir yıl max.
sonuna kadar haklısın hocam burda olan arkadaslarım zaten illegal kovalayan insanlar paralı projesı elınde patlıcak bu kesın olarak bu bir gercek cunku adam ne dıye para versın bır suru muadıl var ıken ben reklam olayına karsı degılım koysun ama paralı olursa kendı kullansın.

sonuna kadar haklısın hocam burda olan arkadaslarım zaten illegal kovalayan insanlar paralı projesı elınde patlıcak bu kesın olarak bu bir gercek cunku adam ne dıye para versın bır suru muadıl var ıken ben reklam olayına karsı degılım koysun ama paralı olursa kendı kullansın.
Tüm yorumlara saygım sonsuz olumlu olumsuz. ama bu piyasadan kimler geldi kimler geçti özellikle ve özellikle sinetech bunu çok iyi bilir zaten.

En basit örnek vereyim bu sitedeki çoğu insan tanıyordur zaten-akrepikellez.

Gerçekten süper bilgili bu işin piri bir insan ama maalesef iş para olayına geldiğinde kimlere kimlere ne çirkinlikler yaptı saysam bitmez.

Yani demem o ki ; bu mecra bu işi çok iyi bilen arkadaşların para kazanacağı bir mecra değil aslında. Alırsınız ama kısa günün karı olur ucuz hesap. 100 kişi bağlarsın yıllık 500 TL dersin 50.000 TL para alırsın zaten senin sunucuların Çöktüğünde yada sunuculara zam geldiğinde sen+sana üye olanlar da otomatik çöker çünkü sürdürülebilirlik yok.
Hiç şöyle bir IPTV ya da yayın sağlayıcısı gördünüz mü ---bir sefer üye oluyorsunuz parayı veriyorsunuz üff onyıllarca izliyorsunuz yok öyle bir şey..ufak ufak başlıyor ve sonrasında özür mesajları (maliyetler arttı üzülerekten zam yapmak zorundayız falan filan inter milan)

Sevgi ve saygılarımla iyi hafta sonları dilerim

Cine10 paralı mı oldu
reis sikinti yok altarnatif olarak bizde yayinlar beles hemide reklamda yok acin izliyeyin bu forumda bulunan bir cok dostumuzunda sagolsunlar rizalari ile linkleri tek yerde her kesin kendi ismi kendi emegile cine10 da ne varsa daha fazlasi mevcut bizde emek hirsizligina gelince bizde cok cektik zamaninda saatlerce gunlerce ugrastigimiz kodlari adamlar alip allayip pullayip kendi yapmis gibi hava atiyorlardi hatta coook eskiden millet parogramla cccam kirarken ben sistemini bulmustum parogramsiz kirip veriyordum taki hiyarin biri benim ona verdigimm ccami bana parayla satmaya calisana kadar ondan sonra ne kirdim nede dagittim

Cracklamış la xui panelini herhangi bi maliyeti yok kesin bide fr sunucu almış amatörün de amatörü sunucu maliyeti dışında hiçbirşey yok
Aynen sen bedava paylaşmaya devam bizde ekmeğini yemeye devam bu işin (tr lokasyon) bilemedin :))) yayınlarını proxyden geçiriyorum asıl sunucu adresini buldum sanarsın sende puhahahaha o akılla devam sen

Aynen sen bedava paylaşmaya devam bizde ekmeğini yemeye devam bu işin (tr lokasyon) bilemedin :))) yayınlarını proxyden geçiriyorum asıl sunucu adresini buldum sanarsın sende puhahahaha o akılla devam sen
Tr lokasyon mu puahahaha la cahil tr lokasyon sunucuyla yayın mı dağıtıyorsun sen ayrıca proxyden geçemezsin yurtdışına kapattım yayınları bi sen akıllısın :D

Şu adamın söylediklerinden sonra paylaşmak isteyen bile paylaşmak istemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri