Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kapatsınlar sıkıntı yok. Acil lazım oldu konu açtım.Konu başlığınız zaten gel beni kapat diyor![]()
Kapatsınlar sıkıntı yok. Acil lazım oldu konu açtım.
Bize de lazım hocam ama yazmıyoruz sitenin güvenliği açısından kendi çıkarlarımızı düşünmeyi bırakalım bir kenaraKapatsınlar sıkıntı yok. Acil lazım oldu konu açtım.
Ortada sıkıntıya sokacak bir şey yok. Paylaşım yok. Zaten uygulama kullanmaya mecbur bırakmasalar satın alır bakarım keyfime. 75-80 yaşında babannem kullanıyor. Tek eğlencesi TV olduğu için uğraşıyorum. Kablotvnin uygulamasını kullanması zor. Doğru düzgün giriş bile yapılmıyor. Yoksa onu kuracaktım. Tivimate'de M3U ile normal TV gibi kullanabiliyor.Bize de lazım hocam ama yazmıyoruz sitenin güvenliği açısından kendi çıkarlarımızı düşünmeyi bırakalım bir kenara
Tamam yapmayın gülüm. Yardımcı olmak isteyen özelden yazsın demişim zaten. İşinize bakın. İyice kendinizden nefret ettirdiniz. Sıkıntı olursa silerler konuyu. Gerekirse beni de banlarlar. Biri şarkı atıyor, biri çok bilmişlik yapıyor. Hala sizleri insan yerine koyduğum için cevap yazıyorum. Mahkemelik olmayalım, kan dökülmesin diye çok şey yazıp sildim ama kulağınız bol bol çınlamıştır. Yormayın, dediğim gibi işinize bakın.Sitenin güvenliği açısından bu tarz paylaşımlar yapmıyoruz
Beğenmediysen Yallah Başka ForumaTamam yapmayın gülüm. Yardımcı olmak isteyen özelden yazsın demişim zaten. İşinize bakın. İyice kendinizden nefret ettirdiniz. Sıkıntı olursa silerler konuyu. Gerekirse beni de banlarlar. Biri şarkı atıyor, biri çok bilmişlik yapıyor. Hala sizleri insan yerine koyduğum için cevap yazıyorum. Mahkemelik olmayalım, kan dökülmesin diye çok şey yazıp sildim ama kulağınız bol bol çınlamıştır. Yormayın, dediğim gibi işinize bakın.
İnsanları Öldürmeye Yönelik Tehditvari Hakaret İçerikli Bu Mesajın Silinmesini, Mesajı Atan Arkadaşın Forumdan Banlanmasını Talep EdiyorumTamam yapmayın gülüm. Yardımcı olmak isteyen özelden yazsın demişim zaten. İşinize bakın. İyice kendinizden nefret ettirdiniz. Sıkıntı olursa silerler konuyu. Gerekirse beni de banlarlar. Biri şarkı atıyor, biri çok bilmişlik yapıyor. Hala sizleri insan yerine koyduğum için cevap yazıyorum. Mahkemelik olmayalım, kan dökülmesin diye çok şey yazıp sildim ama kulağınız bol bol çınlamıştır. Yormayın, dediğim gibi işinize bakın.