Ekol TV kapanma kararı aldı

sky35

Paylaşımcı
Konular
2
Ekol TV, sürpriz bir şekilde kapanma kararı aldı.IMG 6314

"Son dönemde gelişen sermaye yapısı ve değişimler, ekonomik sürdürülebilirliği olumsuz yönde etkilemiştir. Bu doğrultuda, yönetim kurulumuz tarafından gerekli değerlendirmeler yapılmıştır. Maalesef gelinen aşamada kanalımızın faaliyetlerini sonlandırma kararı alınmıştır."

Ekol TV, sürpriz bir şekilde kapanma kararı aldı.Ekli dosyayı görüntüle 17718

"Son dönemde gelişen sermaye yapısı ve değişimler, ekonomik sürdürülebilirliği olumsuz yönde etkilemiştir. Bu doğrultuda, yönetim kurulumuz tarafından gerekli değerlendirmeler yapılmıştır. Maalesef gelinen aşamada kanalımızın faaliyetlerini sonlandırma kararı alınmıştır."
Haber demek doğruymuş söylentiler vardı

gayet normal paran varsa düdüğü çalarsın, telif ten dolayı bir youtube kanalına bir şey yükleyemiyorsun, bir tv kanalıda reklam almalı izlenebilecek şeyler yayınlamalı bunların hepsi de parayla telif hakkını karşılayabilme ile olur, oda küçük kanallarda olmadığına göre malesef olanda bu oluyor..

Kapanma kararı alan Ekol TV'den ilk açıklama:

"Son dönemde gelişen sermaye yapısı ve değişimler, ekonomik sürdürülebilirliği olumsuz yönde etkilemiştir."
IMG 6315

sıra yandaş medyada inşallah
en sacma buldugum kelimelerden biri yandas atv a haber apk yandasida sozcu halk tv chp tv5 saadet yandasida olmuyormu basin dedigin ozgur olur hakki yazar hakki soylemesi gerekmezmi egriye dogru dogruya eyri demek yannis bisey degilmi onun icin derimki bu memlekette basin diye bisey yoktur malesef benim gozumde tabiki karar sizin her kesin gorusune saygi duyarim

en sacma buldugum kelimelerden biri yandas atv a haber apk yandasida sozcu halk tv chp tv5 saadet yandasida olmuyormu basin dedigin ozgur olur hakki yazar hakki soylemesi gerekmezmi egriye dogru dogruya eyri demek yannis bisey degilmi onun icin derimki bu memlekette basin diye bisey yoktur malesef benim gozumde tabiki karar sizin her kesin gorusune saygi duyarim
Türkiye Cumhuriyeti' nin Resmi Dili Türkçe' dir. Yani Türkçe olduğu ve tarafsız olduğu sürece tüm basın platformları özgür olmalıdır. Türkçe olmayan basın vb. hiçbirşey bizi zerre alakadar etmez.

en sacma buldugum kelimelerden biri yandas atv a haber apk yandasida sozcu halk tv chp tv5 saadet yandasida olmuyormu basin dedigin ozgur olur hakki yazar hakki soylemesi gerekmezmi egriye dogru dogruya eyri demek yannis bisey degilmi onun icin derimki bu memlekette basin diye bisey yoktur malesef benim gozumde tabiki karar sizin her kesin gorusune saygöyle
öyle olması gerekiyor zaten ama seneler önce bu vasfını kaybetti muhalefet ve yandaş olarak ikiye ayrıldı biri paralı troller her yerde görebilirisin onları bazen köşe başında bazen bir parkta bazen bir yorumda en cok x te hersey cok güzel onlara göre hiç sıkıntı yok dogru yolda derler herseyi muhalefe baglarlar ne haklına gelirse tek sorumlusu onlardır baştakilerse tertemiz:)

Kamuoyuna ve Değerli Çalışma Arkadaşlarımıza Duyuru​

Ekol TV Haber Kanalı, yaklaşık iki yıldır izleyicilerimizin yoğun ilgisi ve takdiriyle yayın hayatını sürdürmüştür. Hiç şüphesiz çalışanlarımızın özverili, fedakâr ve olağanüstü emekleri sayesinde bu başarı sürekli artan bir ivme ile devam etmiştir.

Son dönemde gelişen sermaye yapısı ve değişimler, ekonomik sürdürülebilirliği olumsuz yönde etkilemiştir. Bu doğrultuda, yönetim kurulumuz tarafından gerekli değerlendirmeler yapılmıştır. Maalesef gelinen aşamada kanalımızın faaliyetlerini sonlandırma kararı alınmıştır.

Bugüne kadar emek veren tüm çalışma arkadaşlarımıza ve bizlere güvenerek teveccühte bulunan değerli izleyicilerimize en içten sevgilerimizi ve şükranlarımızı sunarız.

Ekol TV Yönetimi

Ekli dosyalar

• G8xynJFWMAA4f3Q.jpeg
    G8xynJFWMAA4f3Q.jpeg
    94.2 KB · Görüntüleme: 1
Ekol Sports kapanacak Ekol küçülecek deniyordu demek kriz baya büyükmüş.

Turksat kiraları falan götürmüyor artık. Yeni nesil habercilik youtube dan yayın yapmaya doğru gidiyor

Böyle bir kanal olduğunu bile bilmiyordum, bu yüzden kapattılar galiba, çünkü ben hiç izlemedim.

Türkiye Cumhuriyeti' nin Resmi Dili Türkçe' dir. Yani Türkçe olduğu ve tarafsız olduğu sürece tüm basın platformları özgür olmalıdır. Türkçe olmayan basın vb. hiçbirşey bizi zerre alakadar etmez.
ne alaka anlayamadim kullanilan kelimeleri diyorsan san şoyle misal vereyim
karadenizde uşak
trakyada kızancık
roman dilinde şoşak
yani hepsi tek manayi isaret eder hepsi çocuk demek hakki dogru düzgün bunlarda hepsi ayni yeri isaret eder dildeki kelime zengiligi belli bir alani isaret etmez
tren katar şifender bunlarda ayni seyi isaret eder benim anlatmak isdegimi dogruyu soylenmesi sanirim ne demek istedigim daha rahat annasildi

Geri