Edge'den Kurtulma Yazılımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ENS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ENS

Müdavim
Puan 167
Çözümler 1
@ENS
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Programı buradan indirebilirsiniz. Edge başta olmak üzere diğer kaldıralamayan uygulamarı kaldırmak için birebir. Sistemki register dosyalarından bile temizlediği için komple kurtulma sağlıyor. Nette uygulamalı, anlatımlı yerli ve yabancı videoları mevcut.

İsteyen kurtulabilir. Esen kalınız.

edge ve yandex pc de bu 2 tarayıcıyı aktif olarak kullanıyorum
eddge iyi ya niye kurtulmak isteyelim ki
tabi bazıları beğenmek veya kullanmak zorunda değil isteyen kaldırsın
benim pc ile neredeyse hiçbir işim olmadığı için işgörür durumda bu iki tarayıcı da

Verdiğim sayfadan winscript programını indirip edge browser kaldırma ve telemetri verilerini silmek gibi bir çok işlemi yapabilirsiniz.

Link:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

edge ve yandex pc de bu 2 tarayıcıyı aktif olarak kullanıyorum
eddge iyi ya niye kurtulmak isteyelim ki
tabi bazıları beğenmek veya kullanmak zorunda değil isteyen kaldırsın
benim pc ile neredeyse hiçbir işim olmadığı için işgörür durumda bu iki tarayıcı da
Zorla dayatılan her şeye alerjim var. Kötü olduğu için demedim. Eskiden başka bir şey mi vardı? Internet Explorer kullanıyorduk hep. Ama Edge'ye hem şekil olarak uyuzum hem de silinme hakkı vermediği için nefret ediyorum. Benim makinem, istediğimi kaldırmak hakkım olmalı. Öyle olsaydı kullanırdım belki. Bu dayatma yüzünden kullanmıyorum. Böyle zorlamalar beni bozar. Telefonlarda da aynı gıcıklık var bende. Ama yapacak bir şey yok. Neyse ki devre dışı bırakma seçeneği var.

Geri