Ederson Fenerbahçe'de

eerol

Müdavim
Konular
40
ÖZEL| Ederson, yarın 13.00’da sabah öğle saatlerinde İstanbul, Sabiha Gökçen Havaalanın’da olacak!

ederson.jpg

By gece saat 00:00 da İstanbulda olacak , imza atıldı çoktan.

2,5 saat gecikme. Ederson sabah 2/3 civarında varacak.

Saat yine değişti 01:30 da İstanbulda olacak.

Ali Koç istifa FENERBAHÇE ŞAMPİYON o kadar gerisi fasa fiso istediğini alsa ne yazar

Transfer Bilgilendirme​

ederson-moraes.jpg

Kulübümüz Brezilyalı file bekçisi Ederson’un transferi için kulübü Manchester City ile anlaşmaya varmıştır. Oyuncu resmi imzaların tamamlanması için İstanbul’a getirilmiştir.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Fenerbahçe, Ederson ile toplam 4 yıllık (3+1) sözleşme imzalandığını açıkladı. Brezilyalı eldiven yıllık 11 milyon euro maaş ödenecek

Ailemize hoş geldin Ederson​

ederson-geldi.jpg

Kulübümüz Brezilyalı file bekçisi Ederson Santana de Moraes’in kalıcı transferi için kulübü Manchester City ile anlaşmaya vardı.

Tecrübeli eldiven, kendisini 3+1 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Ederson: Burada olduğum için çok mutluyum. Amacım şampiyonluklar kazanıp, takımıma katkı sağlamak olacak

Chobani Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Ederson, “Öncelikle çok ama çok mutlu olduğumu söylemeliyim. Benim için yeni ve önemli bir meydan okuma olacak. Kulübüm ve kendim için güzel şeyler yaşayacağımıza inanıyorum. Burada olduğum her anın tadını çıkaracağım. Gerçekten burada olduğum için çok mutluyum. Amacım şampiyonluklar kazanıp, takımıma katkı sağlamak olacak. Görüşmeler açıkçası benim için inanılmazdı. Gerek görüşmeler, gerekse bana sunulan proje oldukça etkileyiciydi. Burada çok önemli, çok büyük oyuncular var. Aynı zamanda uzun zamandır tanıdığım arkadaşlarım var. Hem onlarla buluşmak hem de beraber sahada mücadele etmek için sabırsızlanıyorum. Hep beraber çok çalışıp bu kulübü zirveye ulaştıracağız. Taraftarlarımıza mesajım, hep bizlerle olsunlar, bizlere her zaman destek olsunlar. Onların desteğiyle iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Ben de takım arkadaşlarım ile birlikte çok çalışıp onların desteğine en iyi şekilde karşılık vereceğim ve kulübümüzü şampiyonluğa taşıyacağız. ” dedi.

Futbol Direktörümüz Devin Özek ise, “Çok mutluyuz. Ederson benim için dünyada en iyi 5 kaleciden biri. Tüm dünyada gündem olan bir transfer. İnşallah beraber başarılı olacağız.” diye konuştu.

Ederson’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile Sarı Lacivert nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.

Kategori kuralları

Spor kategorisinde ilgili takımınıza ait paylaşımlar yapabilirsiniz. Diğer takımlara açıkça hakaret, tartışmacı paylaşımlar yasaktır.

Kullanım bilgileri için tıklayınız...

Geri