E-kitap ı orjinal dilinden Türkçeye çevirebilirmiyiz ? ÇÖZÜLDÜ.

Xago35

Üye
Konular
3
Selam Dostlar , " Out of Control " adlı e-kitap ı okumak istiyorum ama Türkçe olarak bulamadım .İnternetteki çevirme programları da genelde belirli bir sayfa sayısına kadar çeviriyor ve Bu pdf dosyasının boyutu bu belirli sayfa sayısını aşıyor . Herhangi bir üyeliği olan ve bu dosyayı çevirebilecek dostlar varsa yardımcı olursa sevinirim . Yada Bir yol gösterici olursa çok iyi olur .Dosyayı ekliyorum Teşekkürler 🌹

ÇÖZÜLDÜ..

Ekli dosyalar

• Out of Control.pdf
    7.3 MB · Görüntüleme: 298
Son düzenleme:
Selam Dostlar , " Out of Control " adlı e-kitap ı okumak istiyorum ama Türkçe olarak bulamadım .İnternetteki çevirme programları da genelde belirli bir sayfa sayısına kadar çeviriyor ve Bu pdf dosyasının boyutu bu belirli sayfa sayısını aşıyor . Herhangi bir üyeliği olan ve bu dosyayı çevirebilecek dostlar varsa yardımcı olursa sevinirim . Yada Bir yol gösterici olursa çok iyi olur .Dosyayı ekliyorum Teşekkürler 🌹
de yoksa hiç bir yerde yoktur kendin çevirmen lazım

de yoksa hiç bir yerde yoktur kendin çevirmen lazım
Malesef bu sayfayı daha önce kontrol ettim ve burada da yok. Kendim çeviremediğim için yardım istemek durumunda kaldım . Umarım forumdan böyle bir süperman çıkar 😁

Malesef bu sayfayı daha önce kontrol ettim ve burada da yok. Kendim çeviremediğim için yardım istemek durumunda kaldım . Umarım forumdan böyle bir süperman çıkar 😁
mümkün.pdf dosyasını aç.sayfanın yanında büyük T ye tıkla.çevir seçegini tıkla.tercüme edcegin sayfaya tıkla.sagda görürsün

mümkün.pdf dosyasını aç.sayfanın yanında büyük T ye tıkla.çevir seçegini tıkla.tercüme edcegin sayfaya tıkla.sagda görürsün
Merhaba , cevabınız için teşekkürler fakat 423 sayfa pdf bu şekilde kullanım açısından sıkıntılı oluyor ☺️

Merhaba, pdf dosyanızı 4 parça halinde ekte bulabilirsiniz.

Uzun pdf dosyalarını öncelikle bölmek gerekiyor. Bunun için sitesini kullandım.
Bölünen dosyaları çeviri için sitesini kullandım.

Umarım işinizi görür.İçeriği çok fazla kontrol şansım olmadı.

Ekli dosyalar

• Out of Control[001-100].en.tr.pdf
    5.1 MB · Görüntüleme: 4
  • Out of Control[101-200].en.tr.pdf
    5.1 MB · Görüntüleme: 5
  • Out of Control[201-300].en.tr.pdf
    4.8 MB · Görüntüleme: 9

Merhaba ; hem halihazırda dosyaları verdiğiniz hemde aynı sorunu başka bir pdf de yaşarsam nasıl çözebileceğimi gösterdiğiniz için teşekkürler . İşin kontrol kısmıda bana kalıyor tabiki . Okuduğumda buraya bir not düşerim sorun var mı yok mu diye .Teşekkürler Saygılar🌹

4.Kısım malesef boyutu büyük geldiği için yüklenmiyor . Eğer konu ile ilgilenen ve buraya kadar okuyan olursa bana mesaj atsın bir şekilde kendisine 4 parçayıda yada birleştirilmiş halini ulaştırırım . Teşekkürler tekrar.

Tskler bu tercüme programın full versiyonu varmı elinizde hocam

E-kitap ı orjinal dilinden Türkçeye çevirme detaylı indirme nasıl olur.​

Konuyu görüntüleyenler

Geri