E-Devlet e Sarı Sayfalar (Telefon Rehberi) Gelmeli mi?

biofatih

Paylaşımcı
Konular
12
Bilenler bilir eskiden (ki cep telefonu bile belki yokken) özellikle büyük şehirlerde sarı telefon rehberleri vardı kitap ya da kitapçık halinde.

Aynısının şimdi e-devlet üzerinde şahıslar için isteğe bağlı olsa bile firmalar için zorunlu hale getirilmesi (en azından başlangıçta büyük şehirler için) güzel olmaz mıydı? Envai çeşit 850, 212, 216,.... gibi dolandırıcı numaralarını ayırt edebilmek adına da.

Ne dersiniz 🙂

Bunun için google telefon uygulamasını kullanıyorum yeterince başarılı bir şekilde çalışıyor spam ve olası dolandırıcılık numaraları ararsa ekranda uyarı veriyor zaten 0212 0850 falan bilindik kodlar olduğu için gördüğüm anda kendim direkt meşgule atıyorum ya da sessize alıp yoluma devam ediyorum.

Bunun için google telefon uygulamasını kullanıyorum yeterince başarılı bir şekilde çalışıyor spam ve olası dolandırıcılık numaraları ararsa ekranda uyarı veriyor zaten 0212 0850 falan bilindik kodlar olduğu için gördüğüm anda kendim direkt meşgule atıyorum ya da sessize alıp yoluma devam ediyorum.
Sayende bişey daha öğrendik patr0n varolasın :)

Geri