Duplecast turkce sürümü yada güncel versiyon varmi

aksuokann

Üye
Konular
1
Duplecast uygulamasini arıyorum ip tv almak için öneri olarak geldi bulamadım stabil çalışan kaliteli olarak önerildi satıcı tarafından hiçbir yerde bulamadım ayrıca ip tv oneriyormusunuz almalımiyim sürekli m3u ekleme işinden sıkıldım önerdiği programlar fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251227_132043_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20251227_132043_WhatsApp.jpg
    75.5 KB · Görüntüleme: 16
Duplecast satıcı önerir tabii. 3 yıllık lisansı 500 TL. Üstüne IP kaç paraysa oonu ekleyin. Bir şey olursa kime ulaşacaksınız. Kimse yok? IP Tv işi sakat. Tamam Duplecast iyidir ama tuzludur.

Buradan 15 günlük denemeyi kullanın. Sonra karar verin. Kırılmışı bulmanız zor.

Duplecast satıcı önerir tabii. 3 yıllık lisansı 500 TL. Üstüne IP kaç paraysa oonu ekleyin. Bir şey olursa kime ulaşacaksınız. Kimse yok? IP Tv işi sakat. Tamam Duplecast iyidir ama tuzludur.

Reisim eyvallah bunu biliyorum orjinal sayfa önerdiğin kaliteli oynatci varmi yada sorun yapamayacağım player m3u ekleme işinden sıkıldım önerdiği oynatci bunlar ben bunlar dışında alternatif arıyorum XCIP TV DUSUNUYORUM yada tamamen mi vazgecmeliyim bu ip tv işinden

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251227_132043_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20251227_132043_WhatsApp.jpg
    75.5 KB · Görüntüleme: 3
Bence IP Tv işi genel olarak sıkıntılı. Muhatap yok ortada. Mevcut programlar gayet yeterli iken neden bu liste arayışları anlamıyorum. İlla ben listeyle devam edeceğim derseniz Xcıp, IP Smarter Pro derim. Ama hiçbiri Duplecast gibi olmaz. Düzenlemeyi netten yaparsınınız onlarda eklemeyi falan. Kanal sırasına kadar. Tak. Televizyonda aynen devam eder.

Bence IP Tv işi genel olarak sıkıntılı. Muhatap yok ortada. Mevcut programlar gayet yeterli iken neden bu liste arayışları anlamıyorum. İlla ben listeyle devam edeceğim derseniz Xcıp, IP Smarter Pro derim. Ama hiçbiri Duplecast gibi olmaz. Düzenlemeyi netten yaparsınınız onlarda eklemeyi falan. Kanal sırasına kadar. Tak. Televizyonda aynen devam eder.
Bir ara tüm platformlara uyeligim vardı iptal ettim şuan popüler olan i..at box ve netgo.d kullanıyorum ama stabil değil her maç her film için farklı üyelikten uğraşmaktan sıkıldım m3u paylaşılıyor ama onlarda çok çabuk patlıyor bilmedim iyice kafam karıştı almasam mı böyle devam mı etsem

Hosuma gitmedi 4 k canki tvleri pek desteklemiyor kodec zayif ayari da yok en onemlisi mac eklenmiyor gorsellik guzel akis guzem menuler sade

Duplecast uygulamasini arıyorum ip tv almak için öneri olarak geldi bulamadım stabil çalışan kaliteli olarak önerildi satıcı tarafından hiçbir yerde bulamadım ayrıca ip tv oneriyormusunuz almalımiyim sürekli m3u ekleme işinden sıkıldım önerdiği programlar fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
Dolandırılmayın dikkat edin

katılıyorum OTT Navigator eski TiviMate (2.1.5) sürümünden daha işlevsel, tüm IPT`V portal metodlarını destekliyor ancak kullanılabilirlik açısından TiviMate sanki daha kullanışlı.

aksuokann, siz Duplecast'i smartTV için düşünüyorsanız, yerine ss-iptv uygulamasını deneyin, kumandalı kullanımı fena değil, ücretsiz, ufak bir uygulama.

Hosuma gitmedi 4 k canki tvleri pek desteklemiyor kodec zayif ayari da yok en onemlisi mac eklenmiyor gorsellik guzel akis guzem menuler sade
Kusura bakmayın. Kafam çok bulanık. Hangisi hoşunuza gitmeyen? Dublecast mı?

Geri