D-Smart TV Kanalları M3U

erencan84

Üye
Konular
5
Forumun amacı bilgi paylaşmak ve bu bilgiye herkesin ulaşmasını sağlamak olduğu için, konu başlığını ve ilk mesajı, konunun ne olduğu anlaşılmayacak bir şekilde değiştirmek, silmek yasaktır.
Sunucu Patladı O yüzden link silindi

Son düzenleme:
Anlatmaya Gerek Yok Sanırım. Tüm Kanalları Aşağıdaki Link Üzerinden İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Kanal Listesi
Eline Emeğine Sağlık @erencan84 Kardeşim.Saol.
105 Tane Kanal Gorunuyor,Ayrıca Kategorili Olması İyi Olmus.
10 Kanal Baktım Tek Tek,Baktıklarımın Hepside,Calısıyor.
Tumune Bakamadım.Lakin Ben Cok Begendim.
İnsallah Uzun Soluklu Olur.
Tebrik Ederim Kardeşim.

Anlatmaya Gerek Yok Sanırım. Tüm Kanalları Aşağıdaki Link Üzerinden İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.
Sunucu Kaldırdığı Sürece Aktif Kalacaktır. Lakin Sunucu Kasarsa Silmek Zorunda Kalırım Bilgilerinize.

Kanal Listesi
Eyvallah

Sunucu Kaldırdığı Sürece Aktif Kalacaktır. Lakin Sunucu Kasarsa Silmek Zorunda Kalırım Bilgilerinize.

Kanal Listesi
emeğine sağlık kardeşim teşekkür ederiz

sinetech Ailesi Olan Tüm Arkadaşlarımıza yararlı olacağını düşündüğüm harika bir link var ancak dm uzerinden paylaşabılırım isteyen olur ise konuyu siz anladınız

Eline Emeğine Sağlık @erencan84 Kardeşim.Saol.
105 Tane Kanal Gorunuyor,Ayrıca Kategorili Olması İyi Olmus.
10 Kanal Baktım Tek Tek,Baktıklarımın Hepside,Calısıyor.
Tumune Bakamadım.Lakin Ben Cok Begendim.
İnsallah Uzun Soluklu Olur.
Tebrik Ederim Kardeşim.
Hangisi programda baktınız? TLF da televizo açmadı bende. Sadece kanal listesi görünüyor

Hangisi programda baktınız? TLF da televizo açmadı bende. Sadece kanal listesi görünüyor
@neocan Hocam; Televizio 1.9.40 Premium Sürümünde Bakmıştım.
Şuan Bakamıyorum,Baktigım Zamanda,10 Kanal Rastgele Acmıstım,
10" uda Calısmıstı.Şuan Calısıyormu,Bir Bilgim Yok.Saygılarımla.

Geri