Öneri Dropbox'a yüklediğimiz m3u dosyalarını doğrudan düzenleme (link değişmeden*)

tayfun

Üye
Konular
8
Selam dostlar daha önce ''kendi m3u dosyalarımız ile nasıl url oluşturabiliriz?'' diye bir konu açmış, sizlerle paylaşmıştım. ''burada''
şimdi ise linkleri değişmeden* yani değişse bile eski linke sahip olmanız halinde de düzenlediğiniz dosyaya güncel şekilde nasıl ulaşabileceğinizden bahsedeceğim dilim döndüğünce :)

ilk olarak dropbox da ilgili, yani düzenlemek istediğimiz dosyamıza tıklıyoruz.. ben burada herkesin bildiği kekik m3u üzeriden görsellerle örnek vereceğim.

1
açılan sayfada ''file'' yazan yere tıklayıp açılan pencerede ise ''rename'' yi tıklıyoruz..

2
ardından ''kekik.m3u'' yazan satırda sağ-sol oklarla ilerleyerek ''.m3u'' yerine ''.txt'' yazıp entere basıyoruz ve soldaki x ya basıp ana ekrana geliyoruz. ve ismini düzenlediğimiz dosyaya tıklıyoruz.

3

açılan sayfada ''edit content'' yazan yere tıklayınca bir txt sayfasındaymış gibi gerekli düzenlemeleri yapabiliriz.

4

düzenlememiz bittiğinde ''save'' ye tıklayarak açılan pencereden ''replace orginal'' e tıklayıp orjinal olarak kaydediyoruz.
daha sonra malumunuz uzantısını değiştirerek '' txt'' yaptığımız dosyamızın ismini yukarıda da tarif ettiğim gibi bu sefer de ''.m3u'' olarak yeniden eski haline getiriyoruz, işlem tamam artık dosyamız düzenlenmiş olarak hazır. iyi seyirler (y)

Son düzenleme:
@Latte bahsettiğin konunun benim dediklerimle alakası yok şimdi okudum, yada okuduğumu anlamadım! eski listeyi silmek ve yeni oluşturmaktan bahsediyor.

Geri