Yardım Dreamstar nova android 14 güncellemesi aldı sorunlarda beraberinde geldi.

rushasa

Üye
Konular
5
Geliştirici seçeneklerine girilmiyor ana ekrana atıyor direk , cast yayın problemleri youtube mobilde yayın paylaşımı yapmıyor alttaki görseldeki uyarı mesajını veriyor , mause sağ tık çalışmıyor(geri çıkma), kullanırken karşılaştığınız problemleri alta yazabilirsiniz toplu şekilde dreamstar iletişime sorunları bildirelim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250618_084514_YouTube.jpg
    Screenshot_20250618_084514_YouTube.jpg
    655.6 KB · Görüntüleme: 333
Tvquickactions pro
Bu programı ilk TV Box Aldığımda Bu App'yi satın almıştım. ama en az 10 defa denedim. ama düzgün organize edemedim
Bu konuda tavsiyem
1-Button Mapper
2-Buttons remapper
Bunlar kaliteli ve kolaydır.

Oyla 0
Bu programı ilk TV Box Aldığımda Bu App'yi satın almıştım. ama en az 10 defa denedim. ama düzgün organize edemedim
Bu konuda tavsiyem
1-Button Mapper
2-Buttons remapper
Bunlar kaliteli ve kolaydır.
Ben onda kumandayı fare işaretleyici olarak yapmak için kullanırdım. Fare işaretleyici olarak kullanmak icin önerin var mı?

Oyla 0
Ben onda kumandayı fare işaretleyici olarak yapmak için kullanırdım. Fare işaretleyici olarak kullanmak icin önerin var mı?
Melesef bir önerim yok ben kendimde Kablosuz minik bir Bluetooth Mouse kullandım zaten her zaman Mouse'ye ihtiyacınız olmuyor

Oyla 0
Arkadaşlar Android 14 Güncelemesi sonrası cihaz Bluetooth kumandayı tanımıyor.. Sonra forumda yazdığı üzere cihazımı resetledim sonrasında yine eskisi gibi bluetooth normal hale geldi kumanda tanıtması falan eskisi gibi oldu fakaat bir hafta sonra yine tanımaz hale geldi.. sonra tekrar resetledim ve yine normal oldu fakat bir hafta sonra yine bluetooth gitti sanırı bir günceleme alıyor oda bluetoothu devre dışı bırakıyor uzaktan kumandam şuan IR olarak kullanmaktayım. bilgisi olan varsa burda paylaşırsa sevinirim herkese iyi günler dilerim...

Oyla 0
Arkadaşlar Android 14 Güncelemesi sonrası cihaz Bluetooth kumandayı tanımıyor.. Sonra forumda yazdığı üzere cihazımı resetledim sonrasında yine eskisi gibi bluetooth normal hale geldi kumanda tanıtması falan eskisi gibi oldu fakaat bir hafta sonra yine tanımaz hale geldi.. sonra tekrar resetledim ve yine normal oldu fakat bir hafta sonra yine bluetooth gitti sanırı bir günceleme alıyor oda bluetoothu devre dışı bırakıyor uzaktan kumandam şuan IR olarak kullanmaktayım. bilgisi olan varsa burda paylaşırsa sevinirim herkese iyi günler dilerim...
Aynı sorun bende var TV'nin kumanda ile kullanıyorum ekstra olarak yotube yansıtma özelliği gidiyor en önemlisi ise herhangi bir ip TV uygulamasjna girin M3u dosyasını cihazdan secmiyor çünkü okumuyo dosya yöneticisini donup kalıyor

Oyla 0
Geliştirici seçeneklerine girilmiyor ana ekrana atıyor direk , cast yayın problemleri youtube mobilde yayın paylaşımı yapmıyor alttaki görseldeki uyarı mesajını veriyor , mause sağ tık çalışmıyor(geri çıkma), kullanırken karşılaştığınız problemleri alta yazabilirsiniz toplu şekilde dreamstar iletişime sorunları bildirelim.
14 ten itibaren bazı programları Google play dısından yüklersen calıstırmıyor bazı programlarda harici APK kurmıyorsun kursanda erişilebilirlik hizmetleri etkinlrsmiyor

Oyla 0
Homatics box R 4K Plus Android 14 güncellemesi aldıktan sonra ..
İlk baştaki uygulamam

Güncelleme aldıktan sonra böyle oldu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar..

Oyla 0
ben yeni aldım dreamstar nova yı sistem güncel diyip duruyor android 12 de kaldı
Android 14 çekildi o işlemci ama neleri karşılıyor bilinmez hatalar belki düzeltilip belki bir güncelleme ile halledilir belki de artık yeni cihaz çıkartırlar genelde öyle olur sonra yüzüne bakmaz firmalar.12 kalsın sorunluysa belki 12 sabitlemişlerdir.Android 9 cihazlar hala satılıyor uzun seneler gider Android'de telefonla bir tutmamak lazım.Zaten 11 versiyondan itibaren Google TV özellikle baya sorunlu.

Oyla 0
Bende Dreamstar nova 4k cihazını kullanıyorum. Alalı 1.5 yıl falan oldu diye biliyorum. Aldığım günden bu yana hiç bir güncelleme gelmedi.

Oyla 0

Geri