Dreamstar Nova 2 yeni kurulum Sistem Hatası ?

altanaktan1971

Paylaşımcı
Konular
7
Merhaba dostlar
Kasım ayı içerisinde bir arkadaşıma kendime olduğu gibi dreamstar Nova 2 aldık REC ve İnat yükledim kontrol ettim çalışıyordu.Geçen gün uğradığımda turkcell net'ten Superonline'a geçtiğini öğrendim ama bir şey söylemeyince sorun olduğunu fark etmeden izleyebiliyor sandım ama bugün tekrar konusu açılınca çalışmadığını söyledi (kastettiği kumanda ile İnat reklamını geçememiş nasıl yapacağını anlattım ) ama REC açmaya çalışınca şunu fark ettim ana sayfaya görüntüleniyor ancak yükleniyor aşamasında kalıyor.ortada dönen kum saati sürekli dönüyor acelem vardı programı kaldırıp yeniden kurdum olmayınca şimdilik inat kullan ben gelip düzeltirim dedim ve ayrıldım şimdi konuşurken İnat Tv'ye de giremediğini söyledi.
Sorum şu problem ISS den mi kaynaklanmakta ve bunun için Octohide VPN dışında bir öneriniz var mı değilse neden bu hatayı veriyor ve yapmam lazım.
İlgi ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Merhaba dostlar
Kasım ayı içerisinde bir arkadaşıma kendime olduğu gibi dreamstar Nova 2 aldık REC ve İnat yükledim kontrol ettim çalışıyordu.Geçen gün uğradığımda turkcell net'ten Kablonet'e geçtiğini öğrendim ama bir şey söylemeyince sorun olduğunu fark etmeden izleyebiliyor sandım ama bugün tekrar konusu açılınca çalışmadığını söyledi (kastettiği kumanda ile İnat reklamını geçememiş nasıl yapacağını anlattım ) ama REC açmaya çalışınca şunu fark ettim ana sayfaya görüntüleniyor ancak yükleniyor aşamasında kalıyor.ortada dönen kum saati sürekli dönüyor acelem vardı programı kaldırıp yeniden kurdum olmayınca şimdilik inat kullan ben gelip düzeltirim dedim ve ayrıldım şimdi konuşurken İnat Tv'ye de giremediğini söyledi.
Sorum şu problem ISS den mi kaynaklanmakta ve bunun için Octohide VPN dışında bir öneriniz var mı değilse neden bu hatayı veriyor ve yapmam lazım.
Kurulduktan sonra bir kere genelde reset yapıyorum. Yaptınız mı. Daha stabilize çalışıyor genelde tvboxlar bu durumda. Bir de öyle deneyin.

Oyla 0
Fabrika ayarlarına dönmek, yani sıfırlamak. Cihazda bir sorun olduğunda ilk bunu deniyorum. Olmazsa sorunu nette arayıp çare bulmaya çalışıyorum. Genelde sıfırlamak işe yarıyor. Özellikle ilk alınan cihazlarda sıfırlayın diyor konu hakkında bilgisi olan insanlar.
kastettiğinizi açar mısın üstadım

Oyla 0
aynı cihaz mevcut bizde evde kablonet fiber var problemsiz hepsi çalışıyor bilginize.

Oyla 0
Merhaba dostlar
Kasım ayı içerisinde bir arkadaşıma kendime olduğu gibi dreamstar Nova 2 aldık REC ve İnat yükledim kontrol ettim çalışıyordu.Geçen gün uğradığımda turkcell net'ten Superonline'a geçtiğini öğrendim ama bir şey söylemeyince sorun olduğunu fark etmeden izleyebiliyor sandım ama bugün tekrar konusu açılınca çalışmadığını söyledi (kastettiği kumanda ile İnat reklamını geçememiş nasıl yapacağını anlattım ) ama REC açmaya çalışınca şunu fark ettim ana sayfaya görüntüleniyor ancak yükleniyor aşamasında kalıyor.ortada dönen kum saati sürekli dönüyor acelem vardı programı kaldırıp yeniden kurdum olmayınca şimdilik inat kullan ben gelip düzeltirim dedim ve ayrıldım şimdi konuşurken İnat Tv'ye de giremediğini söyledi.
İnat box reklamsız google yazın globalmodz olan apkyi kurun reklamsız inat izleyin apk sağlam test ettim.

Rec tv yeni güncel apkyi kurın yükleyin

Oyla 0

Geri