Dreamstar Nova 2 ile tv uyumsuzluğu

altanaktan1971

Paylaşımcı
Konular
8
Merhaba arkadaşlar
Daha önce bahsetmiştim 1 ay kadar önce kendimle birlikte bir arkadaşıma Nova 2 box aldım olduğu gibi ona da aynı klasik programları kurdum Project.launcher ,byedpi REC inat vb buraya kadar sorun yok bir tek REC takılıp kalıyor.VPN ile denedim o super online kullanıyor ben TTNET onunla da çalışmıyor ana sayfa çıkıyor yükleniyor derken donup kalıyor.
Fabrika ayarlarına döndüreceğim bugün tekrar yükleme yapacağım.
Ancak bana sanki 15-20 yıllık PHILIPS tv kaynaklı olması gibi geliyor.Hani TV'nin görüntü depolaması küçük olması gibi bir yazı yazmıştı üstadın biri ya da benim aklımda öyle kaldı ama İnat'ın çalışması kafamı karıştırıyor , sadece REC çalışmıyor.Eğer fabrika ayarlarına dönmek ile düzelmezse ve benim dediğim gibi TV kaynaklı ise bunu düzeltmenin bir yolu yöntemi var mıdır? Siz değerli üstadların yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleme:
TV ile uyumsuzluk olmaz çözünürlük tvnln ne ise boxta ekran ayarlarından ayarlayın rec tvylde buradan boxiçin olanı indirin

TV ile uyumsuzluk olmaz çözünürlük tvnln ne ise boxta ekran ayarlarından ayarlayın rec tvylde buradan boxiçin olanı indirin

Üstad çözünürlük ayarlarına bakmadım onu deneyeceğim ama daha önce vermiş olduğunuz reklamsız inat ve 19.2.3 ile deniyorum zaten maalesef

Tv nin çözünürlük ayarı ne ise onu boxta manuel olarak girin,
Boxtaki DNS ayarını değiştirin
Buradan izleyerek yapın DNS’leri. 8.8.8.8. 8.8.4.4 yapın

Geri