Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler dostum emeklerine sağlıkDonmadan kasmadan en hızlı açılan kategorili BOL KANALLI listedir.
Desteklerinizi esirgemeyiniz lütfen.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
liste çalışıyor teşekkür ederim ama keşke kanal linkleri m3u8 şeklinde uzantılı olsaydı güzel olurdu yine de eline sağlık umarım patlamaz kanalların açılış hızı vs çok iyitekrar deneyin
Şu an sorun yok teşekkürlertekrar deneyin
Düzeldi teşekkürlertekrar deneyin
hocam uygulama sahipleri kendi uygulamalarına ekliyorlar genellikle bi nebze de olsa belki engeller.liste çalışıyor teşekkür ederim ama keşke kanal linkleri m3u8 şeklinde uzantılı olsaydı güzel olurdu yine de eline sağlık umarım patlamaz kanalların açılış hızı vs çok iyi
hee anladım hocam sıkıntı yok patlamasın yeter valla inşallah uzun ömürlü olur çok kaliteli listeymişhocam uygulama sahipleri kendi uygulamalarına ekliyorlar genellikle bi nebze de olsa belki engeller.
Liste güncellenmişyorumlarınızı bekliyorum