Doldurmalı kontör hatırlayanlar var mı ?

remixtik

Paylaşımcı
Konular
207
Eski zamanda ne güzel doldurmalı kontör vardı
*135*053xxxxxxxx# şeklinde yapılırdı. hey gidi, biz mi çok büyüdük yoksa bazı şeyler mi hızlı ilerledi bilemedim. bu arada karşı taraf sesli anonsu dinlerken kabul ederek 1'e basınca paketinden değil, kontöründen düşüyordu.
evet diyorsan 2 kere, hayır diyorsan 1 kere ödemeli at" mesajlarını da kullanmış nesiliz

Ekli dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    30.3 KB · Görüntüleme: 5
Hocam böyle nostalji paylaşımlar beni üzüyor be. Her ne kadar forumun geneline göre "çıtır" sayılsam da, çoğu şeye yetiştik. :D

*135*053xxxxxxxx# şeklinde yapılırdı. hey gidi, biz mi çok büyüdük yoksa bazı şeyler mi hızlı ilerledi bilemedim. bu arada karşı taraf sesli anonsu dinlerken kabul ederek 1'e basınca paketinden değil, kontöründen düşüyordu.
evet diyorsan 2 kere, hayır diyorsan 1 kere ödemeli at" mesajlarını da kullanmış nesiliz
Ben sizi tam 50 yıl evvelsine götüreyim,Ozamanlar manyetolu telefonlar vardı kolu bir kaçkere çevirdiğinde postanede memur açar ona karşı numarayı yazdırırsın sonra beklersin 1 saatmi olur 1 günmü olur! ama biz ister inanın ister inanmayın ozamanlarda daha mutluyduk

Ekli dosyalar

• big_antika-ericssonmarka,antikamanyetolutelefon091612112020_1-1.jpg
    big_antika-ericssonmarka,antikamanyetolutelefon091612112020_1-1.jpg
    306 KB · Görüntüleme: 1
hatırlamazmıyım hiç... :)
Sonrasında farklı oparöterlerden arandıkça kontör kazanma vardı. kendi hattıma faturalı hattımdan arayıp limitler dahilinde çok kontör yükleyip onları parça kontör olarak satmışlığım var :)

Geri