DMAX ANDROİD TVDE İZLEME

Forzaa07

Üye
Konular
12
Herkese iyi günler, dmaxın sitesine girdiğimizde proğramların bölümleri sezonlar gibi içerikler mevcut ben bunlara android tvde nereden nasıl erişebilirim kanalından canlı izlemek istemiyorum takip ettiğim birkaç proğramı var onların bölümlerini boş vaktimde izlemek istiyorum ama android uygulamasını bulamadım

Herkese iyi günler, dmaxın sitesine girdiğimizde proğramların bölümleri sezonlar gibi içerikler mevcut ben bunlara android tvde nereden nasıl erişebilirim kanalından canlı izlemek istemiyorum takip ettiğim birkaç proğramı var onların bölümlerini boş vaktimde izlemek istiyorum ama android uygulamasını bulamadım
Browser dan açılmıyor mu?
Farklı seçenek olarak telefon veya pc den yansıtma&aktarma olabilir.
Veya programları pcye indirim usb bellek ile tv de izleyebilirsiniz.

CloudStreame ekleme yapılabilirmi acaba çünkü çok sevilen içerikler var, Ed Stefford, ikinci el kralları, bear grylls vb aslına sitedeki her içerik kaliteli tabiki burda bize söylemesi kolay emek verecek olan abilerim bilir eklenebilirmi kolaymı zormu?

Kendi sitesinde çok güzel düzenlenmiş, eski yeni tüm bölümler var. Şimdi web video caster ile baktım, sorunsuz gönderiyor tv ye

Geri