Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Rec Tv, İnat tv kesinlikle olmalı, Netfly genelde ingilizce fakat Türkçe içeriklere de arama yaparak ulaşabilirsinizMerhaba arkadaşlar, bi kaç aydır CloudStreamı kullanıyorum ancak artık sıkmaya başladı. Eklentilerde oluşan hatalar falan, bu uygulamadan başka altyazı ve Türkçe dublaj sunan bir uygulama varmı? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, bi kaç aydır CloudStreamı kullanıyorum ancak artık sıkmaya başladı. Eklentilerde oluşan hatalar falan, bu uygulamadan başka altyazı ve Türkçe dublaj sunan bir uygulama varmı? Şimdiden teşekkürler.
Eskiden devamlı kullandığım bir uygulamaydı sadece reklam olması biraz can sıkıcı maalesefİnat o kadar sık güncellenmiyor, ama rec'i yeni indirdim, en yeni diziler bile var. Bakmanı öneririm hocam.
Göz atarım teşekkürler hocam.Vallahi seyirtürk uygulaması var ona da bir göz atın derim
Eskiden devamlı kullandığım bir uygulamaydı sadece reklam olması biraz can sıkıcı maalesef
Netfly iyi bir uygulama gibi teşekkürlerRec Tv, İnat tv kesinlikle olmalı, Netfly genelde ingilizce fakat Türkçe içeriklere de arama yaparak ulaşabilirsiniz
Rica ederimNetfly iyi bir uygulama gibi teşekkürler
Dns ayarı yapıp reklamları engellersin. Tüm uygulamalarda geçerli olur.Eskiden devamlı kullandığım bir uygulamaydı sadece reklam olması biraz can sıkıcı maalesef