mertcanaygun39
Paylaşımcı
- Konular
- 11
Merhaba dostlar engelli raporum var Digitürk indirim yapıyor neler yapmam gerekir bilen varsa beni bilgilendirme yapabilirse memnun olurum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Merhaba dostlar engelli raporum var Digitürk indirim yapıyor neler yapmam gerekir bilen varsa beni bilgilendirme yapabilirse memnun olurum
Teşekkürler kralEngelli vatandaşlarımız, gazilerimiz, şehit eşleri, vazife malulleri ve eşlerine
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Dijitürke başvurunu yap fiyat belirlensin raporun olduğunu söyle yüzde 25 indirim uygulanıyorMerhaba dostlar engelli raporum var Digitürk indirim yapıyor neler yapmam gerekir bilen varsa beni bilgilendirme yapabilirse memnun olurum
Ben tüm içeriklerinin olduğu pakete başvurdum cuma öğlen kuruluma geleceklerDijitürke başvurunu yap fiyat belirlensin raporun olduğunu söyle yüzde 25 indirim uygulanıyor
kampanyalı olsa daha avantajlı
ben 240 tl ödüyorum
hayırlı olsun inşallah uygun fiyat olurBen tüm içeriklerinin olduğu pakete başvurdum cuma öğlen kuruluma gelecekler
630 TL'den 492 TL'ye düşecek paket bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederimhayırlı olsun inşallah uygun fiyat olur
birde premier lig piyasa değeri 12.77 milyar euro süper lig 1.33.Dünyada ücretli tv olması bence cok sacma