salih_jipoksl
Üye
- Konular
- 6
Digitürk Kumandam Kayboldu Mi Boxa Önereceğiniz Kesintisiz Maç Veren Program Varmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kumanda Lazım Olsa Buraya Niye Yazayım Reisim Programreis konu ve istek tam bir zit kumandami lazim apk mi ?
aga be konu basligina bakinca kumanda lazimmis gibi anlasiliyorKumanda Lazım Olsa Buraya Niye Yazayım Reisim Program
Para toplayıp kurbana girer gibi kumandaya girelimaga be konu basligina bakinca kumanda lazimmis gibi anlasiliyor![]()
Salih Abi Bana Bi Yolluk YapSalih diyince aklıma beşinci boyut Salih geliyor
Yada Recep İvedik de diyor ya hop Salih abi yolluk hazırla diye![]()
Pars telif yer büyük ihtimalle youtube dusmeseydi keşkeSanırım kumanda kaybolduğu için digitürk kullanamıyorsunuz. Bugün bir arkadaşım Mibox için program sordu bende Sansartv'yi tavsiye ettim ve kurdu. Çok beğendi.
Bu linkten ;Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.indirebilirsiniz.
Telefonuza vey bilgisayarınız vae Mibox'a Localsend kurun ve .apk'yı Mibox'a yollayın sonra kurun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
evet bende kurmuştum yayınlar bayağı iyi birçok seçenek var.bende tavsiye ederimSanırım kumanda kaybolduğu için digitürk kullanamıyorsunuz. Bugün bir arkadaşım Mibox için program sordu bende Sansartv'yi tavsiye ettim ve kurdu. Çok beğendi.
Bu linkten ;Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.indirebilirsiniz.
Telefonuza vey bilgisayarınız vae Mibox'a Localsend kurun ve .apk'yı Mibox'a yollayın sonra kurun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.