sakultahx
Üye
- Konular
- 6
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
M3u aç kanal İd yerine burdaki uygun id ekle o şekilde olurBunlari nasil kullaniriz, vavoo listelerinde mesela
Ah bir de dediğinizi anlasamDigitürk EPG sistemi yaptım hem PHP hem pyhton iyi kullanımlar
İstek ve öneriye açığım
Not:kodu kendinize göre ayarlarsaniz PHP için cron işlemi py içinde süreli işlem önerim 5 dk da 1 yenileme yap
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
usta sen süpersin eline sağlıkPython:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
GitHub hesabında bir kişisel erişim anahtarı (Personal Access Token) oluştur:
GitHub:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
aynen hocam ah bu teknoloji cahilliği ne zormuş yaş 60 kafa gitmişAh bir de dediğinizi anlasamYine de teşekkür ederim
ümit usta yükleme hatası alıyorumAttığım py otomatik olarak sizin kişisel github sayfasiniza atar. Böylelikle epgyi her güncellemede link değişmek zorunda kalmazsınız.
ellerine sağlık alternatif olarak dursun kullanırımDigitürk EPG sistemi yaptım hem PHP hem pyhton iyi kullanımlar
İstek ve öneriye açığım
Not:kodu kendinize göre ayarlarsaniz PHP için cron işlemi py içinde süreli işlem önerim 5 dk da 1 yenileme yap
Github tokenini yazmiyorsun ondan hata alıyorsunümit usta yükleme hatası alıyorum
Yükleme hatası: 403
{"message":"Resource not accessible by personal access token","documentation_url":"Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.","status":"403"}
ok hallettim teşekkürler bu epg dosyasının kablo tv yayınları ile eşleştirip m3u haline getirdim ve bot destekli yaptım fakat digiturk kanallarıda tvg=id olarak rakam kullandığı için çakışma yapıyor ve bazı kanalların epg bilgileri uyumlu çıkmıyor pyhton ile kanal id leri ve kanal isimlerini eşleştir komutu verdim ama yine bazıları hatalı ama yapacak bir şey yokGithub tokenini yazmiyorsun ondan hata alıyorsun