Dhl kargo kaç günde getiriyor kargoyu

Kargo firmasından daha çok ürünü nerden aldınız/kargoya ne zaman verildi/yurt dışından mı geliyor bunlara bağlı ne zaman geleceği

DHL'in yurtiçi gönderileri genellikle 1 ila 3 iş günü içinde teslim edilir. Ancak, seçtiğiniz hizmete göre bu süre kısalabilir veya uzayabilir. Örneğin, acil gönderiler için aynı gün veya ertesi gün teslimat seçenekleri de mevcut. ;)

Arkadaşlar DHL kargo kaç günde kargomu teslim eder
İstanbul Kartal'dan Dubai'ye 24 saatte kargomu teslim ettiler.

Yurt içindeki operasyonları için ise MNG'yi satın aldılar. Aslında DHL diye düşündüğümüz firma eski MNG.

MNG satılınca, bizim buradaki acenta baya hızlandı, cumartesi teslimat yapmaya başladı. Hatta bir ürünü 22:30 da teslim ettiler

Binamın yanında şube var, adres açık olmasına karşın önce başka şubeye oradan bir başka şubeye en sonunda doğru şubeye gelip nihayetinde dağıtım elemanı tarafından telefon ile aranarak adres teyidi/tarifi ile şehiriçi kargomu 6. günde alabildim.
Sonuç odaklılar🫣

Binamın yanında şube var, adres açık olmasına karşın önce başka şubeye oradan bir başka şubeye en sonunda doğru şubeye gelip nihayetinde dağıtım elemanı tarafından telefon ile aranarak adres teyidi/tarifi ile şehiriçi kargomu 6. günde alabildim.
Sonuç odaklılar🫣
Norveçten kız arkadaşım bana pantolon gördermişti, 15 gün sonra turkiye ye giriş yapınca ptt kargoya geçmiş '' bana ulaşamadıkları için'' paket 1 ayın sonunda tekrar Norveç'e geri dönmüş. Geldiğinden değil; paket ulaşınca, gittiğinden haberim oldu. :) Pantolon 80 Є, kargo masrafı 200 Є + kız dan ayrıldık. ( 15 yıl önce )

Norveçten kız arkadaşım bana pantolon gördermişti, 15 gün sonra turkiye ye giriş yapınca ptt kargoya geçmiş '' bana ulaşamadıkları için'' paket 1 ayın sonunda tekrar Norveç'e geri dönmüş. Geldiğinden değil; paket ulaşınca, gittiğinden haberim oldu. :) Pantolon 80 Є, kargo masrafı 200 Є + kız dan ayrıldık. ( 15 yıl önce )
280 € için Norveç kızından ayrılmasaydın iyimiş , gelecek için yatırım işte Norveç sonuçta herkesin hayali :)

Geri