Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İstanbul Kartal'dan Dubai'ye 24 saatte kargomu teslim ettiler.Arkadaşlar DHL kargo kaç günde kargomu teslim eder
Norveçten kız arkadaşım bana pantolon gördermişti, 15 gün sonra turkiye ye giriş yapınca ptt kargoya geçmiş '' bana ulaşamadıkları için'' paket 1 ayın sonunda tekrar Norveç'e geri dönmüş. Geldiğinden değil; paket ulaşınca, gittiğinden haberim oldu.Binamın yanında şube var, adres açık olmasına karşın önce başka şubeye oradan bir başka şubeye en sonunda doğru şubeye gelip nihayetinde dağıtım elemanı tarafından telefon ile aranarak adres teyidi/tarifi ile şehiriçi kargomu 6. günde alabildim.
Sonuç odaklılar![]()
280 € için Norveç kızından ayrılmasaydın iyimiş , gelecek için yatırım işte Norveç sonuçta herkesin hayaliNorveçten kız arkadaşım bana pantolon gördermişti, 15 gün sonra turkiye ye giriş yapınca ptt kargoya geçmiş '' bana ulaşamadıkları için'' paket 1 ayın sonunda tekrar Norveç'e geri dönmüş. Geldiğinden değil; paket ulaşınca, gittiğinden haberim oldu.Pantolon 80 Є, kargo masrafı 200 Є + kız dan ayrıldık. ( 15 yıl önce )
edit:280 € için Norveç kızından ayrılmasaydın iyimiş , gelecek için yatırım işte Norveç sonuçta herkesin hayali![]()