Yardım “Değişen IPTV Panellerinin İzini Sürmek Mümkün mü?”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MustO

Üye
Konular
2
Arkadaşlar, aklıma takılan bir konu var.

Bildiğiniz gibi IPTV panelleri genelde şu şekilde oluyor:
.
Sağlayıcılar güvenlik ve telif sebeplerinden dolayı bu panellerin adreslerini sürekli değiştiriyor.

Şimdi elimizde user-pass combolist var ama panel değiştiği için bu hesaplara erişim sağlayamıyoruz.
Benim sormak istediğim:

Aynı user-pass’in geçerli olduğu yeni paneli tekrar bulmanın bir yöntemi var mı?

Yeni panelleri nasıl tespit edebiliriz?

Ayrıca IPTV için <USER><PASS> combolist çekme konusunda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleme:

.
Sağlayıcılar güvenlik ve telif sebeplerinden dolayı bu panellerin adreslerini sürekli değiştiriyor.

Şimdi elimizde user-pass combolist var ama panel değiştiği için bu hesaplara erişim sağlayamıyoruz.
Benim sormak istediğim:

Aynı user-pass’in geçerli olduğu yeni paneli tekrar bulmanın bir yöntemi var mı?

Ayrıca IPTV için <USER><PASS> combolist çekme konusunda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Suan İcin Bu Sekilde Konular Acmak Bu Tarz Bir Cok Uygulama Ve Liste Konularinin Kaldirildigini Dusunecek Olursak Forumu Zor Duruma Düsurebilir Daha Onceden Bu Tarz Konular Vardi Lakin Su An Gectigimiz Bu Surecten Dolayi Sakincalı Durumlar Olusturabilir Sizlerden de Ayni Anlayisi Gostermenizi Tavsiye Ve Rica Ederim Saygilarimla

Oyla 0

.

Benim sormak istediğim:

Telegram gruplarında bulabilirsiniz cevabı @Kargo1975 ustama hak veriyorum şuan tehlikeli

Oyla 0
Suan İcin Bu Sekilde Konular Acmak Bu Tarz Bir Cok Uygulama Ve Liste Konularinin Kaldirildigini Dusunecek Olursak Forumu Zor Duruma Düsurebilir Daha Onceden Bu Tarz Konular Vardi Lakin Su An Gectigimiz Bu Surecten Dolayi Sakincalı Durumlar Olusturabilir Sizlerden de Ayni Anlayisi Gostermenizi Tavsiye Ve Rica Ederim Saygilarimla
Tamamdır efendim

Oyla 0
Bu konu çok mu abartilmaya başlandı ne? Takip ettiğim birçok site m3u link paylaşımı yaparken burada bilgi paylasmanin bile tehlikeli olduğuna dair şehir efsanesi havalarda uçuşuyor. Soruyu soran arkadaş Google ile Search etse eminim onlarca sonuç çıkacaktır. Link paylasilmadiktan sonra, bilgi paylasmanin ne zararı olabilir? Yok mu bu konuda bir mevzuat? Herkes otokontrol diye gittikçe sınırları daraltıyor. Kraldan çok kralcilik yapmayın. Bırakın bilgi bari paylasilsın.

Oyla 0
Bu konu çok mu abartilmaya başlandı ne? Takip ettiğim birçok site m3u link paylaşımı yaparken burada bilgi paylasmanin bile tehlikeli olduğuna dair şehir efsanesi havalarda uçuşuyor. Soruyu soran arkadaş Google ile Search etse eminim onlarca sonuç çıkacaktır. Link paylasilmadiktan sonra, bilgi paylasmanin ne zararı olabilir? Yok mu bu konuda bir mevzuat? Herkes otokontrol diye gittikçe sınırları daraltıyor. Kraldan çok kralcilik yapmayın. Bırakın bilgi bari paylasilsın.
nabalım yönetimi istifaya mı çağralımm şimdi ..????

Oyla 0
Bende olan kaç tane telegram grubu telif yedi. site de mi kapansın sonrada forum niye kapandı dersiniz internet m3u paylaşım yaz birsürü forum cikar

Oyla 0
M3u yazdınız 😮 Aman Hocam Forum Mu Kapansın İstiyorsunuz!! Biraz Daha Dikkat Edelim Lütfen!

Oyla 0
Google ında fişini çekmeye başladılar nereye soracak bunca ihtiyaç sahibi kişiler acaba?
Google'ın fişini kim cekmiş ? Komik komik cevap yazmayın. Kul yapımı değil mi? Arıza olamaz mı? 24 saat takır takir calisan sistem ayda yılda bir saat kesildi diye fişi mi çekilmiş oluyor. Ben bunu global de söylüyorum. Ülke bazında herşey olur. O zaman da vpn kullanirsin.

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri