Dead Island-2 (22 Mayıs'a kadar ücretsiz.)

Lapsetur

Paylaşımcı
Konular
35
22 Mayıs'a kadar ücretsiz. Oyun fiyatı 1.150 TL

İndir :

Son düzenleme:
22 Mayıs'a kadar ücretsiz. Oyun fiyatı 1.150 TL

İndir :
Dün büyük bir baskı ile kardeşim sevebileceğimi söyleyip indirmemi istedi bu oyunu. Game Play videolarına baktım fena değil işin doğrusu. En sevdiğim şey zombileri doğramaktır oyun oynarsam kaldı ki bunda uçan tekme bile varmış 😅

Epic games launcher açıldığı gibi karşıma çıktı zaten ;)) Yine de download diyemedim ama bugün indiririm muhtemelen.

22 Mayıs'ta açılacak olan diğer 3 ücretsiz oyunu da merak etmiyor değilim hani.

Dün büyük bir baskı ile kardeşim sevebileceğimi söyleyip indirmemi istedi bu oyunu. Game Play videolarına baktım fena değil işin doğrusu. En sevdiğim şey zombileri doğramaktır oyun oynarsam kaldı ki bunda uçan tekme bile varmış 😅

Epic games launcher açıldığı gibi karşıma çıktı zaten ;)) Yine de download diyemedim ama bugün indiririm muhtemelen.

22 Mayıs'ta açılacak olan diğer 3 ücretsiz oyunu da merak etmiyor değilim hani.

Zombilere ölüm. Pardon adamlar zaten yürüyen ölü 🤣

Zombilere ölüm. Pardon adamlar zaten yürüyen ölü 🤣
Game Play videosunda gördüğüm kadarıyla pek ölü gibi değiller ama şu uçan tekme ve elektrik kablosuna iteleyip çarpılmaları falan enteresan bir görüntüydü. Özellikle uçan tekmenin ağır çekim gösterilmesi.

Bir de geliştiricilerin anatomiye uygun olarak tasarladığını öğrendim darbelere karşı vücut reflekslerini. Yani kola vurursan nasıl sonuç olmalı veya diğer vücut alanlarına. Zaten düşüşleri ve hareketleri de gerçekçi gibi duruyor. Ayrıca hırslılar baya. Vurdukça üstüne geliyorlar falan oynarsam yaaaa Hak! diye oynarım kesinlikle 😂

Geri