DE SmartGO Kanalları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

talha13

Üye
Konular
14
Öncellikle Şunu Belirteyim Birkaç Kanal Açılmamaktadır...Her Nekadar Localhost Çalışsada Sunucu Üzerinden Gerek Coğrafi Konum vesair Sebep Olabilmektedir.
Ayrıca Bu Yayınlar PC, Android TV,Telefon,Tablet vesair Açılmaktadır...
Linux Tabanlı ve Yarı Android Tabanlı Webos İşletim Sistemi SmartTV Üzerinden Açılmaz. Sebep Olarak Linklerin Oluşturdukları Segment Döngüsü Oluşumu Gerçekleşemez.Yayın Kısa Süreli Açılır ve Kapanır.
Gerek Bunda ve Gerekse Cablo TV de Üyelikler Bana Ait Değildir, Dolayısıyla Gittiği Yere Kadar.

Şikayet Üzerine Kaldırılmıştır.

Son düzenleme:
az önce link bozuk çağrısı yapmıştım dosya olarak eklemişsiniz elinize sağlık

Öncellikle Şunu Belirteyim Birkaç Kanal Açılmamaktadır...Her Nekadar Localhost Çalışsada Sunucu Üzerinden Gerek Coğrafi Konum vesair Sebep Olabilmektedir.
Ayrıca Bu Yayınlar PC, Android TV,Telefon,Tablet vesair Açılmaktadır...
Linux Tabanlı ve Yarı Android Tabanlı Webos İşletim Sistemi SmartTV Üzerinden Açılmaz. Sebep Olarak Linklerin Oluşturdukları Segment Döngüsü Oluşumu Gerçekleşemez.Yayın Kısa Süreli Açılır ve Kapanır.
Gerek Bunda ve Gerekse Cablo TV de Üyelikler Bana Ait Değildir, Dolayısıyla Gittiği Yere Kadar.

Emeğine sağlık kardeşim

Next start 4k box televizio uygulamada aktif full kanallar ilk acılış biraz gec geliyor kanal 7 8 saniye uzun ömrü olsun teşekkürler

Şikayet Üzerine Paylaşım Devre Dışı Bırakılmıştır. Sağlık Olsun.

Patlar dedim mi patladı 😀😀

konu ile alakasız mesaj yazmamayı bi türlü öğrenemedin 😑
içerik kaldırıldığına göre ortada alakalı konuşulacak bir konu kalmadı bence ;)
Sen de yeni hesap açar açmaz yakalanmamayı öğrenemedin 😘

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri