remixtik
Paylaşımcı
- Konular
- 351
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
bi gida mi sigara elektrik su gaz zamlarını da dusundunuz mu simdi biz işçilerin aldigi %18, zam karsisinda en az %40 ve uzeri yeni zamlar karşısında tek kelime derim yer yuzunde halkini somiren tek ulke. yaziklar olsun ki bu millet hala bu sistem e guzel diyorBugün bir kaç bir şey alayım dedim uygulama üzerinden
Daha açar açmaz yahu zam gelmiş ama nasıl bir zam buna zam denmez buna başka bir şey denir
İstanbul dışında yaşayan dostlarım sizde durum nedir
Acilen hâl kanunu çıkması lazım
Zeytinyağı alacaktım en basitinden fiyatları görünce oooo oldumbi gida mi sigara elektrik su gaz zamlarını da dusundunuz mu simdi biz işçilerin aldigi %18, zam karsisinda en az %40 ve uzeri yeni zamlar karşısında tek kelime derim yer yuzunde halkini somiren tek ulke. yaziklar olsun ki bu millet hala bu sistem e guzel diyor
Bugün bir kaç bir şey alayım dedim uygulama üzerinden
Daha açar açmaz yahu zam gelmiş ama nasıl bir zam buna zam denmez buna başka bir şey denir
İstanbul dışında yaşayan dostlarım sizde durum nedir
Acilen hâl kanunu çıkması lazım
Estağfurullah üstadOna bir biz alışamadık ya. Hala ırgat gibi markete gidiyorum. Halbuki indir ŞOK uygulamasını ya da Migros marketi falan söyle gelsin. Zam olayı apayrı bir dünya zaten. Yeni yıla girmeden bazı marketler etiket değiştirmeye başlamıştı bile...