DAHA 1 AYLIK TOD SÜPER DOLU PAKET

akdas

Moderatör
Konular
74
DAHA UYGULAMASINI YÜKLEYİN YÜKLEDİKTEN SONRA SAYFANIN ORTASINDA KAMPANYALAR VAR 5 TANE SIRAYLA KAYDIRDIGINIZDA SON SIRADA ÜZERİNE TIKLAYIN VE YARARLANIN SON TARİH 01 ARALIK 2024

Bende çıkmadı, ya da göremedim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241128-201026.jpg
    Screenshot_20241128-201026.jpg
    707.1 KB · Görüntüleme: 47
Kişiye göre değişiyor muhtemelen 🤷🏽‍♂️

Merhaba cola fanta kapak kodu paylaşabilir misiniz 😀ozelden yazarsanız sevinirim

(y)

Üyelik oluşturunca görünüyo kamoanya bölümünde. Yapamayan arkadaşlar bide öyle denesin

1 aylık kod aldım ama TV de izletmiyor. Web cep tablet paketi vermiş. Sizde de aynı mı

Eyvallah. Bende telefonda Chrome ve tod uygulamadan oldu. Smart TV deki tod uygulamadan olmuyor. Hediye veriyon tam ver bari. Cep web tablet vermiş

Ücretli üyelik alırken bile sırf televizyonda da izleyebilmek için daha fazla ücret istiyordu öncesinde yani farklı bir paket almak zorundaydık. Şimdi gördüğüm kadarıyla o da paketlere dahil edilmiş satın alımlarda. Gerçi o televizyondaki uygulamasında izletmese bile ona kurulu olan tarayıcı ile giriş yaparak izliyordum. Televizyondan izlemek isteyenler biraz zahmetli olacaktır belki ama tarayıcı ile izleyebilirler muhtemelen.

Bende tvbox üzerinde ve Chrome üzeride sorun yok , tableti denemedim.

Cepte oluyor ama tv box da olmuyor bende

Uygulama ile olmayabilir tvbox veya televizyonlarda. Onun için de illa ki orada izlemek isterim diyorsanız cihazın tarayıcısı ile hesaba giriş yapıp izlemenizi öneririm genel olarak böyle bir talebi olan varsa.

Çok teşekkürler. Bende de çıkmadı eski üye olduğum için ama başka birinin üzerine yeni üyelik açtım ve aldım. İnternet sitesinden kupon kodu ekleden üyeliğime kodu ekledim. Tv boxta uygulamasında üyeliğimi açtım izleyebiliyorum problem yok.

Konuyu görüntüleyenler

Geri