@atakan1983 hocam fb maçlarını yayınlayacak yabancı kanallardan alternatif yayin bulup açma sansin var mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
benim aklıma ilk gelen bu kanal olmuştu başka kanal şu an bilmiyorum işyerinden çıktım artık olan yayınla idare edeceğiz@atakan1983 hocam fb maçlarını yayınlayacak yabancı kanallardan alternatif yayin bulup açma sansin var mi ?
kral adamsın maç canlı geliyorArkadaşlar merhaba yeni bir konu ile karşınızdayım malum lig başladı takip etmek isteyenler
link sıkıntısı çekiyor bazen sağolsun forumdaki arkadaşlar sorunları çözüyor
bende elimden geldiğince bir worker yaptım şimdiki servere göre ileride değişirse proxy tekrar güncellerim
malum mor kanallarını otomatik çeken bir sistem yaptım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
akşamki Fenerbahçe maçı için bir link hazırladım şimdi çalışmaz akşam maç saatinde aktif olacak
Eline Saglik Atakan KardesimArkadaşlar merhaba yeni bir konu ile karşınızdayım malum lig başladı takip etmek isteyenler
link sıkıntısı çekiyor bazen sağolsun forumdaki arkadaşlar sorunları çözüyor
bende elimden geldiğince bir worker yaptım şimdiki servere göre ileride değişirse proxy tekrar güncellerim
malum mor kanallarını otomatik çeken bir sistem yaptım
Eyvallah kardeşimEline Saglik Atakan Kardesim