🇹🇷⚽ DaddyLive Kanalları ⚽🇹🇷

atakan1983

Paylaşımcı
Konular
17
Arkadaşlar merhaba yeni bir konu ile karşınızdayım malum lig başladı takip etmek isteyenler
link sıkıntısı çekiyor bazen sağolsun forumdaki arkadaşlar sorunları çözüyor
bende elimden geldiğince bir worker yaptım şimdiki servere göre ileride değişirse proxy tekrar güncellerim
malum mor kanallarını otomatik çeken bir sistem yaptım

2️⃣

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba yeni konu ile karşınızdayım malum lig başladı takip etmek isteyenler link sıkıntısı çekiyor bazen sağolsun forumdaki arkadaşlar sorunları çözüyor
bende elimden geldiğince bir worker yaptım

2️⃣

akşamki Fenerbahçe maçı için bir link hazırladım şimdi çalışmaz akşam maç saatinde aktif olacak

sen çalışır diyosan çalışır kablo işini nokta atış yaptın eline sağlık

Ben CloudStream İçinde Kullanıyordum Ama Açılmıyordu Bu Açılır mı

Eline sağlık

Arkadaşlar merhaba yeni bir konu ile karşınızdayım malum lig başladı takip etmek isteyenler
bende elimden geldiğince bir worker yaptım şimdiki servere göre ileride değişirse proxy tekrar güncellerim

2️⃣

akşamki Fenerbahçe maçı için bir link hazırladım şimdi çalışmaz akşam maç saatinde aktif olacak

reis buni m3u olarak yapama imkani varmi acep

selam daddy live IPTV apk olarak bulunur mu varmı apksi

reis buni m3u olarak yapama imkani varmi acep
zaten amacım hepsini m3u listesinde paylaşmaktı sabah uğraştım biraz ama olmadı
bende direk linkler üzerine yoğunlaştım şimdilik bunlar çalışıyor ilerde server adresi değişirse kodda güncelleme yaparım

Hocam annemde webos bir TV var, orda nasıl izleyebilirim

2️⃣

Hocam Türkçe spikerli bulma imkanın var mı?

Fenerbahçe'nin maçlarını yayınlayan yabancı kanallar, hangi organizasyonda (Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi, vb.) oynadığına göre değişir.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının Türkiye'deki yayıncısı Exxen. Bu maçın yurt dışı yayın hakları ise farklı ülkelere satılmıştır. Maçı yayınlayabilecek bazı yabancı kanallar şunlar olabilir:
* Sırbistan, Hırvatistan, Slovakya, Slovenya: Arena Premium / Arena Sport kanalları
* Portekiz: Canal 11 / Sport TV
* Kazakistan: Sport+
* Fransa: RMC Sport
Unutmayın, bu kanalların yayın hakları ve hangi maçı yayınlayacakları zamanla değişebilir. Kesin bilgi için ilgili kanalların resmi yayın akışlarını kontrol etmenizi öneririm.

Geri