Tulsa King
Paylaşımcı
- Konular
- 37
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
neden son reisZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
foruma konu açan,soru soran yeni üyelere link dahi atmadan ''forumda var'' diyerek bilgi akışını sağlayabileceğini düşünüyordu.daha yeni bir forum olan sinetech için caydırıcı bir etkendi. forum kültüründen bi haber bir arkadaştı velhassıl iyi bilmezdik.neden son reis
Hahaha cok guldum sakaci seniforuma konu açan,soru soran yeni üyelere link dahi atmadan ''forumda var'' diyerek bilgi akışını sağlayabileceğini düşünüyordu.daha yeni bir forum olan sinetech için caydırıcı bir etkendi. forum kültüründen bi haber bir arkadaştı velhassıl iyi bilmezdik.
forumda yaziyorneden son reis
forumda yaziyorkardesim yanlis anlama ama gercekten oyle
Bu arkadaş biraz da benim yüzümden banlandı diyebiliriz, Ben de banlanmıştım Sinetech Hoca'dan rica ettim engellim kalktı. Eğer bu Tulsa King arkdaş hala engelliyse bence onun da engelinin kalkması lazım. Adil olan bu.Artık komik değilkendisine ulaşılamıyor