dehakan7
Müdavim
- Konular
- 346
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Böyle ürün var çalışır vaziyette alınır mı?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Fantezi ürünler paylaşmak yasaktır!!!Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 1274
Cihaz gayet güzel görünüyor ama kargoya vermeden almak lazım bence. Hem kargo masrafı hem de kargocuların zarar verme ihtimaline karşı.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkür ederim bende aynı fikirdeyim , aynı şehirdeki alıcıya deneyerek verme taraftarıyımCihaz gayet güzel görünüyor ama kargoya vermeden almak lazım bence. Hem kargo masrafı hem de kargocuların zarar verme ihtimaline karşı.
Ayrıca kasası da çok temiz duruyor, irqhack64 gibi bir donanım ile tadından yenmez, tabii ki bu haliyle de çok güzel nostalji olur.
Ürün benim, bunun durumunda daha ucuzu yok
Abey merhaba, gta5 oynatıyor mu=?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Antika sınıfında olduğu için fiyat zaten satanın ve alanın tasarrufunda, yolum düşerse bir el oynatsan ya bana?Ürün benim, bunun durumunda daha ucuzu yok
Bence fiyat yüksek değil, ha ufak bir pazarlık yapılırsa daha da iyi olur ama adaptörsüz, dataset olmayan ve hatta arızalı C64'ler bile 2500 civarlarına satılıyor. Bu ilanda hem dataset hem adaptör hem de bir kaç tane oyun var (kopya da olsa) ve joystickleri de düşününce ben şahsen makul olduğunu düşünüyorum.Fiyat piyasa için yüksek , ama temiz gözüküyor olumlu olumsuz yorumlar da var ...