Commodore 64 ilanı

dehakan7

Müdavim
Konular
346

Böyle ürün var çalışır vaziyette alınır mı?

1733485023611

piyasasını bilmiyorum ama bence çok istemiş

Böyle ürün var çalışır vaziyette alınır mı?

Ekli dosyayı görüntüle 1274
Cihaz gayet güzel görünüyor ama kargoya vermeden almak lazım bence. Hem kargo masrafı hem de kargocuların zarar verme ihtimaline karşı.

Ayrıca kasası da çok temiz duruyor, irqhack64 gibi bir donanım ile tadından yenmez, tabii ki bu haliyle de çok güzel nostalji olur.

Teşekkür ederim bende aynı fikirdeyim
Cihaz gayet güzel görünüyor ama kargoya vermeden almak lazım bence. Hem kargo masrafı hem de kargocuların zarar verme ihtimaline karşı.

Ayrıca kasası da çok temiz duruyor, irqhack64 gibi bir donanım ile tadından yenmez, tabii ki bu haliyle de çok güzel nostalji olur.
Teşekkür ederim bende aynı fikirdeyim , aynı şehirdeki alıcıya deneyerek verme taraftarıyım

Fiyat piyasa için yüksek , ama temiz gözüküyor olumlu olumsuz yorumlar da var ...

Fiyat piyasa için yüksek , ama temiz gözüküyor olumlu olumsuz yorumlar da var ...
Bence fiyat yüksek değil, ha ufak bir pazarlık yapılırsa daha da iyi olur ama adaptörsüz, dataset olmayan ve hatta arızalı C64'ler bile 2500 civarlarına satılıyor. Bu ilanda hem dataset hem adaptör hem de bir kaç tane oyun var (kopya da olsa) ve joystickleri de düşününce ben şahsen makul olduğunu düşünüyorum.

Geri