Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
En güzeli eski arcade oyunları bence, ben hem oğlumla hem de arkadaşlarla oynuyorum.Arkadaşlar aynı bilgisayarda 2 kol ile oynanan oyunlar için tavsiye istiyorum, benim gibi çocuklu babalar için yada 2 samimi arkadaş için gibi![]()
Evet çok güzel onu epey oynadık ama bir yerlerde takıldık , sonrası uninstal (-_-)İt takes two var çok hoş bi oyun tavsiye ederim
reis o oyunların isosunu falan nerden buluyorsunEn güzeli eski arcade oyunları bence, ben hem oğlumla hem de arkadaşlarla oynuyorum.
Mame emülatörü ile binlerce arcade oyunu oynayabilirsiniz.
Ayrıca çok uygun fiyata bulabileceğiniz ikinci el Nintendo Wii gibi cihazlarda, üstelik sürekli hareket de gerektiren oyunlar (Mario Party, Kirby oyunları gibi) oynayabilirsiniz. Bence özellikle küçük çocuklar için harika bir ekosistemi var.
Mame için soruyorsan her yerde var. 68 GB'lık bir arşiv örneğireis o oyunların isosunu falan nerden buluyorsun
Hocam bu set de güzel ama hem eski hem de doğru emülatör olmazsa bazı oyunların hata vermeleri ve oynanamama gibi sorunları olması kuvvetle muhtemel. Bir de bazı android sürümleri spesifik bazı sürümleri kullanıyor mesela 0.67 0.138 bunlardan ikisi. RetroArch'ın mame-2003 ve mame2008 coreları bu 2 sürümün romlarını kullanıyor.Mame için soruyorsan her yerde var. 68 GB'lık bir arşiv örneğiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.siteye girince işaretlediğim "torrent" dosyasını indirip, bir torrent uygulaması ile arşivi indirebilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 320
Torrent uygulaması olarak Tixati öneririm. İçinde virüs, reklam vs. bilumum malware vs. yok. Ama indirilen dosyaları mutlaka taratmak gerekiyor.
Ben yıllardır bu paketi kullanıyorum, zaten on binlerce oyun var bir eksik ya da problem yaşamadım.Hocam bu set de güzel ama hem eski hem de doğru emülatör olmazsa bazı oyunların hata vermeleri ve oynanamama gibi sorunları olması kuvvetle muhtemel. Bir de bazı android sürümleri spesifik bazı sürümleri kullanıyor mesela 0.67 0.138 bunlardan ikisi. RetroArch'ın mame-2003 ve mame2008 coreları bu 2 sürümün romlarını kullanıyor.
Doğru emülatör sürümüyle yaşamazsınız. Rom sürümü ve emülatör sürümü bir birini tutması gerek ancak piyasada ya çok eski sürümler mevcut yada en yeni sürüm mevcut. Bir de sadece tek bir Street Fighter 2 Hyper Fighting oynamak için 10larca yan oyunu da tutmak zorunda kalıyorsunuz o yüzden yazmıştım. Ben mesela CPS1-2-3 için klonlardan sadece usa olan sürümlerini aldım. Böylelikle 1gb'lık bir paketle o 50-60gblık paketin aynısını oynayabiliyorsunuz. Bunu söylemek istemiştim. Bir çok kişi hata alıyor genelde. açmayan oyunlar adı değişen oyunlar vesaire.Ben yıllardır bu paketi kullanıyorum, zaten on binlerce oyun var bir eksik ya da problem yaşamadım.
Hepsinide oynadım iyi oyunlar iki kişi keyfili zaman geçirmek için birebir.Benim de araştırıp arkadaşlarımla keyif alarak oynadığım ve önerdiğim bir kaç Splitscreen oyun tavsiyem var
-A Way Ouut
-Blur
-Tekken
-Mortal Kombat
-Humal Fall Flat
-Unralvel Two
-Hot Wheels Unleashed