Cloudstream

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesuttat

Üye
Konular
3
İn** hangi eklentide (repoda) çalışıyor bende bayadır çalışmıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Başlığınızı düzenleyiniz, aksi durumda uyarı alabilirsiniz. Başlık düzeltilmezse konu da kilitlenecektir.

İyi forumlar.

3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Başlığınızı düzenleyiniz, aksi durumda uyarı alabilirsiniz. Başlık düzeltilmezse konu da kilitlenecektir.

İyi forumlar.
Kullanıcıları bu şekilde uyarmak da yasak :) İlgili maddeyi paylaşayım hatta. İyi niyetini biliyorum ama sorun yok.

8- Raporlama: Şikayet veya önerilerinizi “Raporla” butonuyla moderatörlere iletin. Gereksiz yere "uygulama çalışmıyor gibi" raporlar iletmeyin. Gereksiz raporlama ve bu özelliği meşgul etmek yasaktır.

Forumdaki konulara "Böyle paylaşımlar yasak" demek yerine, lütfen "Raporla" butonunu kullanınız. Önceden açılmış bir konu ise raporun açıklama kısmına konunun linkini ekleyiniz. Bu tip mesaj yazanlar uyarılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri