Cloudstream yedekleme ve geri yükleme

mehmetgr

Üye
Konular
1
Merhabalar Cloudstream de yedekleme bolumune tıklayınca yedeklendi mesaji geliyor ve download klasörüne tarih ile bir dosya olusturuyor, fakat geri yükle yapınca islemi gercekletirecek uygulama yok v.b. Mesajlar veriyor. Bir kac farklı dosya uygulaması yüklü cihazimda buna rağmen bu mesajı veriyor. Islemi yapabilen varmı?

Not: forumu araştırdım konu ile ilgili birsey goremedim bunun üzerine konu açma gereksinimi hissettim

Az önce denedim sorunsuz şekilde yedekleme yapıyor ve yedeği geri yüklüyor. Yedek yüklemeyi cloudstream içinden yapıyorsunuz değil mi ?

Az önce denedim sorunsuz şekilde yedekleme yapıyor ve yedeği geri yüklüyor. Yedek yüklemeyi cloudstream içinden yapıyorsunuz değil mi ?
Aynen fakat geri yuklemede dosya manager tarzı bir uygulama eksikliğinden dolayı oldugunu düşünüyorum.

AnExplorer isimli uygulamayı yukledigimde hangi uygulama ile açayım diye sordu onunla dosyayı secince sorunsuz geri yukleme oldu. Yeni cihaza gectim ve izlediğim yarim kalan butun iceriklerim ona aktarıldı.

Aynen fakat geri yuklemede dosya manager tarzı bir uygulama eksikliğinden dolayı oldugunu düşünüyorum.
İlginç bir sorun çünkü bende hiç sorun olmadı direkt cloudstream içinden yedeği yükle dedim otomatik android file manager açıyor ve oradan dosyayı seçip yükledim neyse sorun çözülmüş iyi forumlar. :)

Teşekkürler, backup aldığım cihaz Vestel android Tv yeni taşındığım cihaz ise Next Start Pro her ikisindede aynı noktada aynı uyarıyı verdi. Sanırım cihazlardaki dosya manager uygulamaları CS beğenmedi sonradan FX yükledim ondada bir tepki olmadı "AnExplorer" ı denedim çalıştı başka da arayışa girmedim benzer sorun yaşayanlara çözüm olur umarım.
sizlerede iyi forumlar...

Teşekkürler, backup aldığım cihaz Vestel android Tv yeni taşındığım cihaz ise Next Start Pro her ikisindede aynı noktada aynı uyarıyı verdi. Sanırım cihazlardaki dosya manager uygulamaları CS beğenmedi sonradan FX yükledim ondada bir tepki olmadı "AnExplorer" ı denedim çalıştı başka da arayışa girmedim benzer sorun yaşayanlara çözüm olur umarım.
sizlerede iyi forumlar...
Zamanında bende çok uğraştım anexplorerla cloudstream yedeğini alıp yükleye bilmiştim

Geri