Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
örnek caps veya biraz daha açarsan güzel olurEklentilerin istediğiniz kategorilerini alabilirsiniz
Ek kaynak sağlıyorbende merak ediyorum
örnek caps veya biraz daha açarsan güzel olur![]()
Nasıl yani bunu nasıl yapabiliriz kiEk kaynak sağlıyor
İndirdiğin bazı eklentiler için sağlıyor hepsi değil. Extractors ü indir dene biNasıl yani bunu nasıl yapabiliriz ki
Böyle bir açıklama buldum henüz denemedim.bilen arkadaşlar anlatır.Ultima, ultima yazinca gecersiz veri diyor
Yukarda anlattımUltima ne işe yarıyor aciklarmisiniz biraz teknoloji özürlü olabilirim![]()
bu islemi kodi ici uygulamalarda cok daha basit yapilmakta sürekli eklentiye girme yerine ister icerik katagori dosyalari istersen icerik kanallarini tek tek favorilere alabilirsin bu isslemin cok fazla avantajlari da mevcut.Ultima eklentisinin özelliği şu tüm eklentileri gezmek yerine bu eklentiyi ana sayfa yaparak istediğin tüm eklentilerin sevdiğin kısımları alıp tek sayfada gösteriyor ve bunu yaparken belirlediğin sırayla listelenmesini sağlıyor misal
Eklenti - Eklentinin kullanacağın kısım
Rec tv — Canlı
İnat — Spor
HdFilmCehennemi — Son eklenen Filmler
HdFilmCehennemi — Son eklenen Diziler
Bu şekilde kullandığın eklentilerin en beğendiğin kısımlarını ana sayfanda görecek ve eklenti eklenti gezmeyeceksin
Aslında kullanımı çok basit. Kullanmayı bilmedikleri için uzamış.ayar ayar ayar, uğraşamam o kadar