cloudstream ultima eklentisi anlatıcak kişiler :) ?

Ultima eklentisinin özelliği şu tüm eklentileri gezmek yerine bu eklentiyi ana sayfa yaparak istediğin tüm eklentilerin sevdiğin kısımları alıp tek sayfada gösteriyor ve bunu yaparken belirlediğin sırayla listelenmesini sağlıyor misal

Eklenti - Eklentinin kullanacağın kısım
Rec tv — Canlı
İnat — Spor
HdFilmCehennemi — Son eklenen Filmler
HdFilmCehennemi — Son eklenen Diziler

Bu şekilde kullandığın eklentilerin en beğendiğin kısımlarını ana sayfanda görecek ve eklenti eklenti gezmeyeceksin

Ultima, ultima yazinca gecersiz veri diyor

Ultima, ultima yazinca gecersiz veri diyor
Böyle bir açıklama buldum henüz denemedim.bilen arkadaşlar anlatır.

CloudStream Ayarlarını açın.
Uzantılar → Depo ekle'ye gidin.
Depo URL'sine "rowdycado" girin ve "Depo ekle"ye tıklayın.
Ekledikten sonra "Avocado/Rowdy's Extensions" deposunu açın ve Ultima'yı yükleyin.

Sayfanın tamamı

Son düzenleme:
Ultima ne işe yarıyor aciklarmisiniz biraz teknoloji özürlü olabilirim🫣

1000214582Ultimete ayarlar tam olarak nasıl yapıyorum ben gerekli alanları çekiyorum ama ultimate seçim yaptıktan sonra seçime göre kaynaklar gelmiyor atladığım bir yer mi var?

Ekli dosyalar

• 1000214583.jpg
    1000214583.jpg
    424.1 KB · Görüntüleme: 35
ayar ayar ayar, uğraşamam o kadar

Ultima eklentisinin özelliği şu tüm eklentileri gezmek yerine bu eklentiyi ana sayfa yaparak istediğin tüm eklentilerin sevdiğin kısımları alıp tek sayfada gösteriyor ve bunu yaparken belirlediğin sırayla listelenmesini sağlıyor misal

Eklenti - Eklentinin kullanacağın kısım
Rec tv — Canlı
İnat — Spor
HdFilmCehennemi — Son eklenen Filmler
HdFilmCehennemi — Son eklenen Diziler

Bu şekilde kullandığın eklentilerin en beğendiğin kısımlarını ana sayfanda görecek ve eklenti eklenti gezmeyeceksin
bu islemi kodi ici uygulamalarda cok daha basit yapilmakta sürekli eklentiye girme yerine ister icerik katagori dosyalari istersen icerik kanallarini tek tek favorilere alabilirsin bu isslemin cok fazla avantajlari da mevcut.

Kendim sordum kendim cevaplayım. Eklentileri güncelle dediğiniz de ultimate eklediğiniz içerikleri görüntüleyebiliyorsunuz.

Kendim sordum kendim cevaplayayım eklentileri güncelle sekmesinden güncellemeyi yaptığınız zaman Ultimate e eklentisine kaynak seçiminden tercihte Bulunduğunuz kaynakların tek bir ekranın ekranda toplayabiliyorsunuz

Şurayı Google Çeviri ile Türkçe'ye çevirin. Kurulum ve kullanımı anlatıyor. Video da var alt tarafta.

ayar ayar ayar, uğraşamam o kadar
Aslında kullanımı çok basit. Kullanmayı bilmedikleri için uzamış.

Configure extensions sectionsa giriyosun. Karşına indirdiğin eklentilerin çıkacak. Görünmesini istediğin kategorileri seçcen kaydedip çıkıyosun tüm sayfaları. Son resim gibi görüncek

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250419_144255_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250419_144255_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    450.2 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20250419_144317_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250419_144317_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    253.5 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20250418_125612_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250418_125612_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    416.8 KB · Görüntüleme: 50

Konuyu görüntüleyenler

Geri