Cloudstream Repositories

Hepsini yükleyen var mı hangisi ne işe yarıyor ve hepsini yükleyince şişer mi yavaşlar mı acaba ?

Hepsini yükleyen var mı hangisi ne işe yarıyor ve hepsini yükleyince şişer mi yavaşlar mı acaba ?
tüm link ler cloodstream repo dosyası farklı karışık ülkeler için de var ama en kapsamlı kekik akademi olan repo tek tekinceledim tek elle tutulur repo yine @kekikakademi repo su elimde ki kekikakademi repo ile birebir aynı farki yok

tüm link ler cloodstream repo dosyası farklı karışık ülkeler için de var ama en kapsamlı kekik akademi olan repo tek tekinceledim tek elle tutulur repo yine @kekikakademi repo su elimde ki kekikakademi repo ile birebir aynı farki yok
Bilgi için teşekkürler çok faydalı oldu.

Zaten resimde de görünüyor depoların altlarında içerikleri yazıyor. Türkçe için evet KekikAkademi yeterli ama benim dil ile sıkıntım yok diyenler orada altlarında yazdığı üzere Hintçe içeriklerin olduğu repoları da yükler tabi ;))

Ben mesela Almanca repo ararken buldum bunu... hepsini denedim, Almancaları yükleyip diğerlerini kaldırdım... Bu şekilde Fransızca, İtalyanca vs. spesifik bir repo arayanlar için bulması kolay hepsi bir arada liste olduğu için paylaştım...

Zaten resimde de görünüyor depoların altlarında içerikleri yazıyor. Türkçe için evet KekikAkademi yeterli ama benim dil ile sıkıntım yok diyenler orada altlarında yazdığı üzere Hintçe içeriklerin olduğu repoları da yükler tabi ;))
Bu arada Hint repo larında çoklu dil seçeneği var... Netflix deki tüm dil seçeneklerini yüklemiş adamlar... 🙂

Bu arada Hint repo larında çoklu dil seçeneği var... Netflix deki tüm dil seçeneklerini yüklemiş adamlar... 🙂
Evet biliyorum tüm repolara baktım zamanında ;)) Ama onun için Cloudstream yerine VPN ile ülke değiştirip Netflix hesabımdan diğer içeriklere ulaşabiliyorum. Bu arada Türkiye'den kullananlar birçok repodaki içeriğe erişmek için VPN kullanmak zorunda kalabiliyor.

bu arada eklemek isterim repo listeler hiçbiri boş değil çoklu dil de amerika çin hint fransız ispanyol italyan film platform siteler de var içerisinde ilgilenen arkadaşlar varsa cloodstream. programında kullanır açıp izleyebilir ler verilen link de ki repo listelerini... ben türkçe tercihi ettiğim için öyle dedim binlerce film dizi ler Var ilgilenen arkadaşlara Tavsiye ederim

ben o kadar incelemedim ingiliz ve tr yapmıştım favori olan saglayıcılarınız kim çoklu dil seçenek olan hintler mi yada neler? tam forum konusu olur aslında bu :)

PC için mi program. Değilse PC için varmı ?

Uygulamada Ayarlar - Genel geliştiricilere muz ver tıkladım ne işe yarıyor bilgisi olan var mı?

Geri