iyk
Üye
- Konular
- 2
Cloudstream Repository lerini

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
kolayca yükleyebilirsiniz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
megarepo yazınca kekik dahil hepsi geliyor ayarlarda saglayıcı da ingiltere ve TR Yİ seçiyorum yoksa aşırı fazla oluyor liste ingiltere de iyiler varHepsini yükleyen var mı hangisi ne işe yarıyor ve hepsini yükleyince şişer mi yavaşlar mı acaba ?
tüm link ler cloodstream repo dosyası farklı karışık ülkeler için de var ama en kapsamlı kekik akademi olan repo tek tekinceledim tek elle tutulur repo yine @kekikakademi repo su elimde ki kekikakademi repo ile birebir aynı farki yokHepsini yükleyen var mı hangisi ne işe yarıyor ve hepsini yükleyince şişer mi yavaşlar mı acaba ?
Bilgi için teşekkürler çok faydalı oldu.tüm link ler cloodstream repo dosyası farklı karışık ülkeler için de var ama en kapsamlı kekik akademi olan repo tek tekinceledim tek elle tutulur repo yine @kekikakademi repo su elimde ki kekikakademi repo ile birebir aynı farki yok
Zaten resimde de görünüyor depoların altlarında içerikleri yazıyor. Türkçe için evet KekikAkademi yeterli ama benim dil ile sıkıntım yok diyenler orada altlarında yazdığı üzere Hintçe içeriklerin olduğu repoları da yükler tabiBilgi için teşekkürler çok faydalı oldu.
Bu arada Hint repo larında çoklu dil seçeneği var... Netflix deki tüm dil seçeneklerini yüklemiş adamlar...Zaten resimde de görünüyor depoların altlarında içerikleri yazıyor. Türkçe için evet KekikAkademi yeterli ama benim dil ile sıkıntım yok diyenler orada altlarında yazdığı üzere Hintçe içeriklerin olduğu repoları da yükler tabi)
Evet biliyorum tüm repolara baktım zamanındaBu arada Hint repo larında çoklu dil seçeneği var... Netflix deki tüm dil seçeneklerini yüklemiş adamlar...![]()
bu arada eklemek isterim repo listeler hiçbiri boş değil çoklu dil de amerika çin hint fransız ispanyol italyan film platform siteler de var içerisinde ilgilenen arkadaşlar varsa cloodstream. programında kullanır açıp izleyebilir ler verilen link de ki repo listelerini... ben türkçe tercihi ettiğim için öyle dedim binlerce film dizi ler Var ilgilenen arkadaşlara Tavsiye ederimBilgi için teşekkürler çok faydalı oldu.
KekikAkademi içinde NetflixMiror örneğin...hangi repo ve uzantısı