CLOUDSTREAM RECTV ACİL

Forzaa07

Üye
Konular
12
Herkese iyi akşamlar ben maçları cloudstream rectv den izliyorum bu akşam en önemli karşılaşma beşiktşa galatasaray maçı var cloudda rectv açılmıyor güncelleyebilecek biri varmı maça 1 saat kaldı @partron hocam bi el atsanız

Herkese iyi akşamlar ben maçları cloudstream rectv den izliyorum bu akşam en önemli karşılaşma beşiktşa galatasaray maçı var cloudda rectv açılmıyor güncelleyebilecek biri varmı maça 1 saat kaldı @partron hocam bi el atsanız
Rectv aktif✔️

Reis biz de cloudstream'deyiz ama nikstream vavoo veya megarepo dogior huhu'dayız.

kekikdevam içindeki

1743265565290

Birde hocam bu kullandığınız proğramın adı nedir cloudu bilgisayarda açmak için
WSA kurulu. Android için Windows Alt Sistemi diye geçiyor.

Yani direkt apk dosyalarını bilgisayara kurup açıyorsunuz.

Github'taki dosyalardan kurdum ama microsoft store ile değil. with Amazon store ile olanı kurun eğer kuracaksanız.

Bu arada eğer tv box'ta açılmıyorsa bağlantı nedeniyle olabilir. Onda da bakayım direkt açılıyor mu yoksa VPN gerekiyor mu diye.

VPN ile açıldı box cihazda kekikdevam ve nikstreamdeki Rec @Forzaa07 .

Yeniden bağlan uyarısı çıkıyorsa bundan dolayıdır.

Evet hocam vpn ile açıldı teşekkür ederim ama neden vpn gerekti eskiden gerekmiyordu
O sadece bağlantıyla değil cihazla da alakalı bir durum.

Parse ediliş yöntemi etki ediyor sanırım buna. Bilgisayardan direkt açılırken farklı cihazda farklı gereksinim istemesi gibi.

Mesela inatbox eklentisi için de açılmıyor diyenler aslında vpn ile açınca açıldığını göreceklerdir.

Geri