Herkese iyi akşamlar ben maçları cloudstream rectv den izliyorum bu akşam en önemli karşılaşma beşiktşa galatasaray maçı var cloudda rectv açılmıyor güncelleyebilecek biri varmı maça 1 saat kaldı @partron hocam bi el atsanız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Rectv aktifHerkese iyi akşamlar ben maçları cloudstream rectv den izliyorum bu akşam en önemli karşılaşma beşiktşa galatasaray maçı var cloudda rectv açılmıyor güncelleyebilecek biri varmı maça 1 saat kaldı @partron hocam bi el atsanız
Reis biz de cloudstream'deyiz ama nikstream vavoo veya megarepo dogior huhu'dayız.Herkese iyi akşamlar ben maçları cloudstream rectv den izliyorum bu akşam en önemli karşılaşma beşiktşa galatasaray maçı var cloudda rectv açılmıyor güncelleyebilecek biri varmı maça 1 saat kaldı @partron hocam bi el atsanız
Nikstream içindekide aktif
Birde hocam bu kullandığınız proğramın adı nedir cloudu bilgisayarda açmak için
WSA kurulu. Android için Windows Alt Sistemi diye geçiyor.Birde hocam bu kullandığınız proğramın adı nedir cloudu bilgisayarda açmak için
Evet hocam vpn ile açıldı teşekkür ederim ama neden vpn gerekti eskiden gerekmiyorduVPN ile açıldı box cihazda kekikdevam ve nikstreamdeki Rec @Forzaa07 .
Yeniden bağlan uyarısı çıkıyorsa bundan dolayıdır.
O sadece bağlantıyla değil cihazla da alakalı bir durum.Evet hocam vpn ile açıldı teşekkür ederim ama neden vpn gerekti eskiden gerekmiyordu