Cloudstream nerede kullanıyorsunuz?

Attilas

Üye
Konular
4
Merhaba,

Bu izinleri bizden alıyor olması hiç normal değil.
Bu uygulamayı hangi platformdan kullanmayı öneriyorsunuz?
Bitcoin ile uğraşsam veya şifre yöneticisi gibi yerlere parmak izimi versem Cloudstream bunları toplar ki topluyor buradaki izinden belli olduğu üzere.

Mi-BOX gibi cihazlarda mı kullanmak lazım?
Nasıl değerlendirmek lazım bu durumu?
Sadece televizyonda mı kullanmak lazım?
Tablete mi yüklemek lazım?

---

Telefonuma yüklediğime pişman olmak üzereyim.
Bilgisayara emulatör kurarak belli yapımları izleme şansım olsa da Telegram üzerinden P2P bot sayesinde kendime çekebiliyorum.

Düşüncelerinizi merak ediyorum. Belki güvenlik konusu çok fazla konuşulmuştur bilemiyorum.
Ben yeni geldiğim için sormak istedim. Teşekkürler.

12

Ben telefonda kullanım sağlıyorum henüz herhangi bir sorun yaşamadım fakat önemli verileriniz çoksa box cihazında kullanmak sizin için daha uygun olabilir.

Oyla 0
Ben telefonda kullanım sağlıyorum henüz herhangi bir sorun yaşamadım fakat önemli verileriniz çoksa box cihazında kullanmak sizin için daha uygun olabilir.
Çok maalesef ki, sanırım o şekilde yapacağım. Ayrıca konu açmak gerekir mi bilmiyorum; acaba depoları yedekleyip ya da dilediklerimi silip kendime göre kategorize etme şansım var mı? TV izleme yazılımlarında bir zamanlar dilediğimiz gibi sıralama yapabiliyorduk, yani o mantıkla soruyorum. Sonuçta bu depolar kodlanmış ama içeride, yani Cloudstream içinde düzenleyip dışarı aktarıp başka bir sisteme aktarabiliyor muyum?

Oyla 0
Mi box ve android tv cihazlarımda kullanıyorum gayet memnunum repoları yapan ve yardımcı olan herkese Teşekkürler. Keşke IOS içinde böyle sağlam bir uygulama olsa

Oyla 0
Mi box ve android tv cihazlarımda kullanıyorum gayet memnunum repoları yapan ve yardımcı olan herkese Teşekkürler. Keşke IOS içinde böyle sağlam bir uygulama olsa
Repoları dilediğiniz gibi nasıl sıralıyor ve düzenliyorsunuz, bende çok dağınık görünüyorlar?

Oyla 0
Repolarda aktif bir excel dosyası vardı çalışanları ve çalışmayanları gösteren ona göre her repoda olan yüklemiyorum sadece 1 tanesi yüklüyorum sadece ve karışıklık olmuyor böylelikle

Oyla 0
Repolarda aktif bir excel dosyası vardı çalışanları ve çalışmayanları gösteren ona göre her repoda olan yüklemiyorum sadece 1 tanesi yüklüyorum sadece ve karışıklık olmuyor böylelikle
Yani yine o Excelin olduğu yerden tek tek seçiyorsunuz doğru mu anladım?
İçeri aktarabileceğiniz bir yedek almıyorsunuz?

Oyla 0
Yani yine o Excelin olduğu yerden tek tek seçiyorsunuz doğru mu anladım?
İçeri aktarabileceğiniz bir yedek almıyorsunuz?
Hayır hocam excel listesinde güncel ve çalışan repolar ve içerikler mevcuttu duruyor mu liste bilmiyorum o listeye göre düzenledim kendi cihazımda yedek almıyorum Sana özelden gönderdim link onu incele

Oyla 0
Sanırım bu özelliği için parmak izi okuma var1000086848

Oyla 0
Mesela cs nin verileri yedekle diye bir seçeneği var ve bu yedeği saklamak için hafızaya yazma izni olmak zorunda. Biraz kuruntu yapıyorsunuz gibi, yanlış anlamayın ama

Oyla 0
Hayır hocam excel listesinde güncel ve çalışan repolar ve içerikler mevcuttu duruyor mu liste bilmiyorum o listeye göre düzenledim kendi cihazımda yedek almıyorum Sana özelden gönderdim link onu incele
O listeyi ben yapmıştımş @Latte ve @patr0n sonradan otomatik güncellemeli online platforma taşımıştı. @patr0n online site duruyorsa paylaşabilirr misin ?

Oyla 0
Merhaba,

Bitcoin ile uğraşsam veya şifre yöneticisi gibi yerlere parmak izimi versem Cloudstream bunları toplar ki topluyor buradaki izinden belli olduğu üzere.

---

Bilgisayara emulatör kurarak belli yapımları izleme şansım olsa da Telegram üzerinden P2P bot sayesinde kendime çekebiliyorum.

Düşüncelerinizi merak ediyorum. Belki güvenlik konusu çok fazla konuşulmuştur bilemiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 12541Ekli dosyayı görüntüle 12542
Cloudstream'in maalesef sahtesi çok.
Orijinal dosya github 'da yüklü.
Oradan indirip, içini dışını değiştirip farklı bir siteye apk dosyasını yüklüyorlarlar.

Google aramalarına cloudstream yazınca çoğu zaman ilk sırada çıkıyor sahte apk nın olduğu siteler. Aman dikkat.

Kendi telefonuma baktım, hangi izinlere sahip olduğuna filan bakındım. Bende izin sıfır gözüküyor. Doğru siteden doğru dosyayı indirmişim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250828-205234_Ayarlar.png
    Screenshot_20250828-205234_Ayarlar.png
    124.6 KB · Görüntüleme: 12
Oyla 0
Oradan indirip, içini dışını değiştirip farklı bir siteye apk dosyasını yüklüyorlarlar.

Google aramalarına cloudstream yazınca çoğu zaman ilk sırada çıkıyor sahte apk nın olduğu siteler. Aman dikkat.

Kendi telefonuma baktım, hangi izinlere sahip olduğuna filan bakındım. Bende izin sıfır gözüküyor. Doğru siteden doğru dosyayı indirmişim
Bende de sadece bildirim izni açık, eklentiler güncellenince bildirim geliyor

Oyla 0

Bende github ile indiriyorum da topladığı bilgiler başka.

Oyla 0
Merhaba,

---

Ekli dosyayı görüntüle 12541Ekli dosyayı görüntüle 12542
Hocam bu izinler şifrenizi çalmaz. Android'in yeni sürümlerinde uygulama sadece depolamada oluşturacağı klasöre erişim izni alıyor. Bütün dosyalara erişemiyor. Biyometrik ve parmak izi uygulamaya koruma amaçlı şifre koyulabildiği için gerekiyor.

Oyla 0
Hocam bu izinler şifrenizi çalmaz. Android'in yeni sürümlerinde uygulama sadece depolamada oluşturacağı klasöre erişim izni alıyor. Bütün dosyalara erişemiyor. Biyometrik ve parmak izi uygulamaya koruma amaçlı şifre koyulabildiği için gerekiyor.
Hocam, sinirlerimi de bozdu bu uygulama hangi filme diziye tıklasam saçma sapan hatalar veriyor.
Çalışsın da telefonumu hacklesin yani 😁

Oyla 0

Geri