Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
depo adına boş bırakıp veya herhangi bir ad koyabilirsin depo url kısmına yazıcaksın kekikakademieklentilerde kekikakademi yazdığımda geçersiz veri hatası alıyorum çözümünü bilen yardımcı olabilir mi
Böyle yaz KekikAkademidepo adına boş bırakıp veya herhangi bir ad koyabilirsin depo url kısmına yazıcaksın kekikakademi
öyle yapıyorum geçersiz veri diyor megarepo da yazmayı denedim yine aynı sonuçBöyle yaz KekikAkademi
öyle yaptim olmadi yinedepo adına boş bırakıp veya herhangi bir ad koyabilirsin depo url kısmına yazıcaksın kekikakademi
öyle yapıyorum geçersiz veri diyor megarepo da yazmayı denedim yine aynı sonuç
öyle yapıyorum geçersiz veri diyor megarepo da yazmayı denedim yine aynı sonuç
burdan tıklasan da yönlendirir. yine olmuyorsa başka bir sorun vardırZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
KekikAkademi olarak yazarsanız sorun çıkmayacaktır. Büyük küçük harf kullanımına dikkat edin.eklentilerde kekikakademi yazdığımda geçersiz veri hatası alıyorum çözümünü bilen yardımcı ol"abilir mi
tıkladığımda link açılmıyor belli ki genel bi sıkıntı var o eklentide bekleyelim madem çözülmesiniburdan tıklasan da yönlendirir. yine olmuyorsa başka bir sorun vardır
sorun benden kaynaklı değil eklentide sorun var şu an yukarda arkadaşın gönderdiği linke tıklayıp seçtiğindede link açılmıyorKekikAkademi olarak yazarsanız sorun çıkmayacaktır. Büyük küçük harf kullanımına dikkat edin.
eski sürümünü indirince düzeldi güncelleme yaptığımda yeni sürümde çalışmıyormuş sağ olunKekikAkademi veya kekikakademi her iki türlüde indirme seçeneği aktif oluyor yazdıklarmı uyyguladıktan sonra burda yazıyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.